Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mardos jelenleg titeket szerelmi bánat?
Figyelt kérdés
Öntsétek ki a lelketeket. :)2009. aug. 2. 22:47
11/18 A kérdező kommentje:
Reménytelenül szeretek egy lányt, bár már kb egy éve nem találkoztam vele. De nem tudom elfelejteni. Igyekeztem fűzögetni, de nem jöttem be neki. :(
2009. aug. 3. 00:07
12/18 anonim válasza:
23:45-ös vagyok: Ez sz@r ügy,sajnálom.Tudom,hogy mondani könnyű,de talán 1 év után meg kéne próbálni másnál,mégha nem is érzed azt,hogy huh,ő a nagy Ő,de ki tudja,lehet,hogy kialakul valami.Tudom,pont én beszélek,de tényleg hiszem,hogy idővel jobb lesz,csak lehetne egy kicsit pörgetni azt az időt :)
13/18 anonim válasza:
Igen, 3 éve szeretem, hiányzik nagyon.:( Én meg egy idióta vagyok, hogy azt hiszem hogy ő meg én... Áh...:(:(
14/18 anonim válasza:
22:58 vagyok: azért akarom újra látni, mert ha nem látom mégjobban szenvedek. és ha látom, szoktunk beszélgetni, és az erőt ad :)
15/18 anonim válasza:
uhh basszus itt lakik kb. 10 méterre és nagyon xar h nem vesz észre már vagy 1 éve de ez van
16/18 anonim válasza:
Ennyi embernek van szerelmi bánata? :O
Ezek szerint rossz helyen lakom.Itt mindenkinek van párja.Ez nagyon rossz érzés!!Nekem elrabolták a szívem...:(:(
nagyon hiányzik...de nincs esély.
Ismeri valaki a Kispál és a borztól a Szívrablást?:)
17/18 anonim válasza:
Utolsó előtti-előtti...
Nem, nem mondta, viszont lehet, hogy úgy alakul, hogy csak barátok leszünk...meg szerintem neki is tetszem, mert azt már akarná velem...de én csak abba nem megyek bele...most azon vagyok, hogy valahogy "magamba bolondítsam", de még nem tudom, hogy tegyem...:(
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
18/18 anonim válasza:
nekem már fél éve van kb szerelmi bánatom...az a baj,hogy talán én vagyok a saját boldogságom akadálya :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!