Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mardos jelenleg titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mardos jelenleg titeket szerelmi bánat?

Figyelt kérdés
Öntsétek ki a lelketeket. :)
2009. aug. 2. 22:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem azt hiszem holnap fog...amikor végre választ kapok a kérdéseimre. Noha tudom mi lesz a válasz, és fel vagyok készülve, de azt hiszem mégis megrázó lesz Tőle hallani:(
2009. aug. 2. 22:51
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez nem konkrétan szerelmi bánat, de olyasmi, legalábbis olyan érzésekkel kapcsolatos. Hányingerem van, semmihez nincs kedvem, erőm, de párhuzamosan mindenre késztetést érzek. Nem is hittem, hogy a lélek ilyet tud tenni.
2009. aug. 2. 22:57
 3/18 anonim ***** válasza:
2 hete nem láttam azt a férfit akit szeretek. Amúgy reménytelen szerelem, és olyan rossz hogy nem látom:((
2009. aug. 2. 22:58
 4/18 A kérdező kommentje:
De ha reménytelen akkor miért akarod látni?
2009. aug. 2. 23:10
 5/18 anonim ***** válasza:
Engem elég régóta mardos szerelmi bánat. Mondjuk nem is tudom helyesen megfogalmazni. Randizgattunk, kialakult egy fajta kötődés mindkét oldalról. Én totál beleestem, ő nem. Távkapcsolatnak indult, és a fiúnak a két hetente való találkozás nem volt elég hasonló érzelmek kialakításához. Azóta is tartjuk a kapcsolatot. Már csak egy hónapot kell kibírnom, költözök, és valószínűleg újra megpróbáljuk. Hátha. De ha már az utóbbi 9 hónapot kibírtam, ez az egy hónap már nem oszt nem szoroz. De mégis olyan rossz.
2009. aug. 2. 23:30
 6/18 anonim ***** válasza:
Igen...teljesen reménytelen a dolog, de nemtudok mit tenni, hogy ne legyen rossz...mindig csak rá gondolok, minden rá emlékeztet, ami nem segít sokat:/
2009. aug. 2. 23:40
 7/18 anonim ***** válasza:
Totál kész vagyok.Kb egy hónapja szakítottunk.Azóta neki már van más,nekem nincs és nem is érzem,hogy kész lennék rá.Ő most úgy néz ki,hogy barátkozni akar,vagy nem tudom,mert néha irogat.Nem tudok mit kezdeni a helyzettel,a barátság nekem nem fog menni,próbáltam már,hogy nem írok vissza,de ahhoz nincs erőm,valami mindig arra késztet,hogy válaszoljak.Szóval sz@r ez a nyár és nem tudom mikor lesz végre vége ennek a depis hangulatomnak... Neked is van szerelmi bánatod azért kérdezted?
2009. aug. 2. 23:45
 8/18 anonim ***** válasza:
Most csak azért, mert 3. hete nyaralni van a barátom, és ha 2 naponta eszébe jutok, akkor az nagy szó. Akkor talán megcsörget, vagy ír egy sms-t és ennyi. Én pedig borzasztóan félek, hogy megcsal :((
2009. aug. 2. 23:46
 9/18 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti-előtti: miért olyan biztos, hogy reménytelen? Mondta neked?

Utolsó előtti: igen, nekem is szerelmi bánatom van. :(

Utolsó: bízz a párodban. :)

2009. aug. 2. 23:48
 10/18 anonim ***** válasza:
23:45-ös vagyok.Te nem akarod kiönteni a szíved? :) Szivesen meghallgatunk mi is.Talán jobb lesz.
2009. aug. 3. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!