Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből tudnám eldönteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudnám eldönteni, hogy mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

Nyáron megismerkedtem egy sráccal, akkor még volt barátom, de úgy éreztem, hogy tetszem neki már a megismerkedésünktől kezdve, csak amint kiderült, hogy van barátom, nyilván megváltozott a viselkedése. Nyáron még több programunk is volt együtt, de kb csak hetente/kéthetente, néha kettesben is.

Közben szakítottam a barátommal szeptember elején, azóta sokkal többször keres, gyakorlatilag minden napra szervez valamilyen programot kettőnknek, meg a személyes találkozásokon kívül is felhív néha, meg ír sokszor facebook-on is.

Igazából sok mindenből arra következtetnék, hogy szívesen járna velem, de mégse tudom ezt hinni...

Csak nem mer lépni szerintetek, vagy nem is akar?

Kb ott tartunk, hogy néha sétálás közben megfogja a kezem és már párszor együtt aludtunk, de nem volt semmi, csak átölelt közben.

Lehet,hogy csak azért nem lép, mert nemrég szakítottam (több éves kapcsolat volt), vagy ne áltassam magam feleslegesen, mert úgyse akar semmit?

2012. szept. 26. 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Azzal nem alszom együtt, akitől nem akarok semmit. Nagy valószínűséggel nem akarja elrontani. Kicsit kezdeményezhetsz te is, ha akarod a dolgot.
2012. szept. 26. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Az hogy megváltozott a viselkedése amikor megtutta hogy van barátod az természetes hiszen házi nyuszira nem lövünk.Szerintem nem akart bele rondítani az akkori kapcsolatodba illetve nem akarta hogy esetleg beléd szeressen.Szerintem minden jel arra mutat hogy nagyon tetszel neki,Az pedig hogy, együtt aludtatok és nem volt semmi az egy dicséretes dolog tőle.De mond,bátorítod ezt a srácot eléggé?Érezteted vele hogy neked is tetszik?

Am hány éves vagy?

22/N

2012. szept. 26. 08:58
 3/6 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok.

Lehet, hogy itt lehet a probléma, igazából így végiggondolva kifejezetten nem bátorítom, sőt, mindig ő az aki keres engem, lehet nekem is kéne őt. Én is találjak ki programokat és hívjam el? Vagy valami erőteljesebb lépés kéne inkább?

2012. szept. 26. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed. A saját véleményedet is fejtsd ki, menjetek oda is, ahova te szeretnéd. Ha úgy érzed a dolgot, akkor csókold meg, ha abból nem veszi a lapot, hogy mehet tovább, akkor semmiből. :)
2012. szept. 26. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok.Mindenképpen add a tudtára hogy tetszik neked.Ha nem vagy nagyon ez a kezdeményezős típus akkor adj neki jeleket mond neki hogy jó újra látni meg hogy milyen jól néz ma ki...fogd meg te is kezét,öleld át úgy ahogy csak a szerelmedet tudod és hívd el valahova keresd őt te is!Csak arra vigyázz nehogy barátinak tűnjön a közeledés!Simogasd meg az arcát kedvesen és szerelmesen!!De ha nem zavar hogy neked kell kezdeményezi akkor csókold meg :-)!!Az félreérthetetlen!!

Nagyon sok sikert kívánok neked és ha lehet ilyet kérni akkor majd leírod hogy mi lett köztetek :-)

2012. szept. 26. 09:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ő már lépett, egyébként nem keresnek, nem fogná a kezedet, nem aludna veled stb. Most rajtad a sor, bátorítsd, hívd el te is programokra, éreztesd vele, hogy többet szeretnél. Ez kétszereplős játék, ami csak akkor működik, ha mindkét fél aktív és te a leírásod alapján nem voltál az.
2012. szept. 26. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!