Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit akar? Nem tudom eldönteni.
Van egy srác akivel már 2 hónapja ismerjük egymást, nagyon tetszik és már a 6. randinkon is túl vagyunk. Többnyire sétáltunk jól elbeszélgettünk, és sokat nevettünk..
ott tartunk hogy még a kezemet se fogta meg , nem bókol .. mintha csak barátok lennénk úgy viselkedik.Pedig pont az ellenkezőjét hallottam róla.. ezért , egy kicsit elővigyázatos vagyok vele nem tudom, hogy akkor most hogy álljak hozzá , vagy csak élőben lenne ennyire félős?
minden este beszélünk (chaten) és ott teljesen más.. mindig ő ír rám, és a találkákat is ő kezdeményezi.. most is elhívott, hétvégén fogunk újra találkozni.. ez az egész olyan bizonytalan élőben úgy viselkedik mintha nem is tetszenék neki, én így meg nem merek kezdeményezni.. valaki volt már hasonló helyzetben? hasznos ötleteknek és tippeknek örülnék!:)
Tetszel neki, ebben 100%-ig biztos vagyok. Sőt valószínű hogy fülig szerelmes, csak épp nem tudja kimutatni és így te sem vagy benne biztos hogy mit is akar...
Valahogy alakítsd úgy a randit hogy közel kerüljetek egymáshoz, aztán nézz mélyen a szemébe... Innen kb már sínen van a dolog, és lehet hogy magabiztosságot ad a srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!