Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondoltok azokról a lányokról akik szeretnek olvasni?
Én is szeretek olvasni, gyakran teszem, mégsem ülök otthon a kuckómban, hanem ugyanúgy kimozdulok itthonról, mászkálok és élem az életem, mint a többi lány ilyen korában. :)
Szerintem sem zárja ki egymást a kettő... ;)
nem arról volt szó h stréber nem ez jelenik meg a pasik előtt!
hanem az h az ilyen lányokat nehéz megtalálni!
stimmt??
Na ezt végig nézem!
Én és az egész családom olvas. Minden este elalvás előtt szoktam olvasni, vagy ha utazok.
Az biztos, hogy meglátszik az, ha valaki olvasott.
És az is, ha nem olvas. Nem feltétlen műveltségben, de beszédkészségben, kapcsolatteremtésben, sokat segít. Nem beszélve kellemes élmény az olvasás. Ráadásul nem hülyít, mint a TV.
A beszédtéma kapcsolatot is eredményezhet.
Egy jó könyv ismereteket is ad.
Kíváncsi lennék, hogy azok , akikre itt nap mint nap rászóltok a helyesírásuk miatt, mennyit olvasnak? Mit olvastak utoljára?
Mi érdekli Őket az életben a szexen kívül?
Én sokat járok az országba szakiskolákba előadni. Nagyon sok olyan fiatallal találkozok, aki szinte csak szótagolva tud olvasni, és meg sem érti azt, amit olvasott. Szomorú. Még szomorúbb, hogy sokaknak ezek a srácok a menők.
Bár úgy látom csak azért, mert ők az erősebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!