Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyet ti nem tartotok bunkóságnak most őszintén kérdezem?
...De kvára örülnék, ha odajönne valami srác, bepróbálkozna, teljesen kulturáltan mondanám neki, hogy van barátom (tényleg van), szóval nem, és emiatt a torkomnak esne. -.-
Mindig féltem az ilyen beteg állatoktól, mint te... Itt még csak az sincs, hogy én direkt elkerülöm, és az én döntésem, hisz választani sem tudok, hogy ki jöjjön oda hozzám vagy ki nem... És ha jól értettem, hiába a kulturált válasz, még azzal se megyek semmire, te össze akarnál verni.
Szánalmas vagy kérdező, és nem azért, mert nincs sikered a csajoknál, vagy kikre buksz, hanem nem tudod reálisan felmérni az embereket, és nem tudod kezelni az agresszivitásodat. Ezt kétlem, hogy akármilyen lány díjazná.
Oka mindig lesz a nőknek, hogy elutasítsanak ne aggódj...
talán akkor nem, hogyha már messziről megérzik az agressziód, és jól elkerülnek.
látod, ezért alakult ki az hogy a női Nem-et igennek kell venni, ha meg Igen-t mond, akkor azt nem-nek.
mert egy csomó ilyen aggresszív állat van mint te, akitől félnünk kell.
ezért én minden pasinak igen-t mondok, aztán kereshet a kamutelón, kamunéven, vagy kamufacebook-on mert eltűnök mint a kámfor.
mert mit lehet kezdeni az ilyennel... naná hogy nem fog kelleni akinek baj van az agyával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!