Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyet ti nem tartotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyet ti nem tartotok bunkóságnak most őszintén kérdezem?

Figyelt kérdés
Hogy egyik ismerősömnek mutatok egy lányt, hogy kb ilyenek jönnek be erre azt válaszolja, hogy ne hajtsak szép nőkre. Pedig ez a lány nem egy cicababa és nem egy modell alkat csak szép aranyos arca van mivel nekem a test csak másodlagos tényező. Most őszintén ezek után hallgassak egy pár ember negatív tanácsára? Nem szeretnék olyan nőkre hajtani akik nem tetszenek, mert nem akarok boldogtalan párkapcsolatot. 50 50 százalékban nézem a külsőt és a belsőt.

2012. szept. 24. 20:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

...De kvára örülnék, ha odajönne valami srác, bepróbálkozna, teljesen kulturáltan mondanám neki, hogy van barátom (tényleg van), szóval nem, és emiatt a torkomnak esne. -.-

Mindig féltem az ilyen beteg állatoktól, mint te... Itt még csak az sincs, hogy én direkt elkerülöm, és az én döntésem, hisz választani sem tudok, hogy ki jöjjön oda hozzám vagy ki nem... És ha jól értettem, hiába a kulturált válasz, még azzal se megyek semmire, te össze akarnál verni.

Szánalmas vagy kérdező, és nem azért, mert nincs sikered a csajoknál, vagy kikre buksz, hanem nem tudod reálisan felmérni az embereket, és nem tudod kezelni az agresszivitásodat. Ezt kétlem, hogy akármilyen lány díjazná.

2012. szept. 27. 16:49
 12/18 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van barátja azt teljesen megértem és tisztelem a kapcsolatukat. Nem erre értettem.
2012. szept. 27. 17:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor mire?Nem Te vagy a Gödöllői gyilkos ? :D
2012. szept. 27. 20:44
 14/18 A kérdező kommentje:
Arra, hogy nem tudom elfogadni az ok nélküli elutasításokat, ha tetszik valaki kívül belül azt szeretni szeretném és hűséges szeretnék lenni vele.
2012. szept. 27. 21:42
 15/18 anonim ***** válasza:
ha van barátja az ok nem ?
2012. szept. 28. 00:05
 16/18 A kérdező kommentje:
Arra van ok igen.
2012. szept. 28. 07:18
 17/18 Hanariko ***** válasza:

Oka mindig lesz a nőknek, hogy elutasítsanak ne aggódj...

talán akkor nem, hogyha már messziről megérzik az agressziód, és jól elkerülnek.

2012. okt. 6. 21:21
 18/18 anonim ***** válasza:

látod, ezért alakult ki az hogy a női Nem-et igennek kell venni, ha meg Igen-t mond, akkor azt nem-nek.

mert egy csomó ilyen aggresszív állat van mint te, akitől félnünk kell.

ezért én minden pasinak igen-t mondok, aztán kereshet a kamutelón, kamunéven, vagy kamufacebook-on mert eltűnök mint a kámfor.

mert mit lehet kezdeni az ilyennel... naná hogy nem fog kelleni akinek baj van az agyával

2012. okt. 6. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!