Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az első randin, hogy ne izguljak annyira?
Figyelt kérdés
Ez azért is furcsa, mert biszex lány vagyok és egy lánnyal fogok találkozni. Nagyon félek attól, hogy nem tudunk majd miről beszélgetni. Ha zavarban vagyok, akkor szinte képtelen vagyok normálisan kommunikálni és legtöbbször olyan hülyén viselkedem. Ő elég fura lány, különleges és tapasztalt. Már előre félek, hogy totál hülyének fog nézni. Le fogok blokkolni. Nem akarom, hogy olyannak lásson, amilyen nem vagyok. Először randizom lánnyal,de ő nagyon tetszik és nem akarom bénának feltüntetni magam. 2 nap múlva találkozunk. Kérlek, segítsetek:S2009. aug. 2. 16:07
1/3 anonim válasza:
Jó stresszoldó ha előtte önkielégited magad.Bedobsz egy kis energiaitalt rá egy felest.Vagy a felesre egy energiaitalt.Mondjuk én fiú vok.Nekem nincs ilyen gondom de szerintem ettől nem leszel feszült.
2/3 A kérdező kommentje:
eltoltuk egy kicsit a randit, tehát még kíváncsi lennék válaszokra:)
2009. aug. 6. 11:13
3/3 anonim válasza:
jaja ha iszol pár felest biztos jo kedved lesz a randira:P
de szerintem ojan hejet válaszatok ahol mind a ketten fel tudtok oldódni és nem ismeretlen a hej. ha lánnyal randizol, beszédtéma biztos lesz, mégiscsak csajok vagytok:D am mindenki fél az elsö randitól szerintem ö is tart töled egy picit,az tök mindegy h lány e vagy fiú. és ha kicsit furán jönnek ki a dolgok, de nem volt semmi ciki a randiban (itt gondolok a véletlen hülyén sikerült beszólásra, v valamin összekaptok mert nem ugyanazt gondoljátok,)akkor miért ne lehetne kövi randi ami mégjobb lesz mert egyszer csináltad már... és mindenképp magad add, ne légy felvágos,csak ügyesen:D
szerintem nem lesz baj:D
Sooook sikert:D:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!