Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek egy olyan fiúval, aki havi 100 ezret keres?
Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 15:45
11/16 anonim válasza:
Meg a külső se számít annak a 70-80-nak :P
Igazából én olyan havi 1 milliót keresek, de nem találok.
12/16 Golan Trevize válasza:
Diavilino44: nem mondtam, hogy kevesebb pénzből nem lehet gyereket nevelni, de én nem mernék belevágni. eleve mi van, ha ikrek jönnek? rögtön dupla kiadás...
13/16 anonim válasza:
ember, örülj, hogy egyáltalán munkád van
rengetegen ennyi fizetésből vagy még kevesebből élnek
14/16 anonim válasza:
Most komolyan aki azt írja hogy ennyivel nem vállalna gyereket, az írja már le mégis hogy ő maga mennyit keres?!
15/16 anonim válasza:
szerintem nem az életkorral függ össze feltétlenül, hogy ki mennyit keres. Ahol én lakom, a keleti régióban, ott a legtöbb ember 70-80-at kap kézbe, szóval itt még a 100 is elég jónak számít. Nem is akarok sokáig itt élni, inkább szedem a sátorfámat.
16/16 anonim válasza:
Már összejöttem. Ezzel nem volt probléma. Egy átlag fizetésről beszélünk.
Családot alapítani ennyiből, mondjuk úgy, hogy kb. én is ugyanennyit keresnék, nem mernék, legfeljebb akkor, ha volna egy hitelmentes lakásunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!