Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek ilyen sráccal?
A külsőm nem az erősségem, de vicces vagyok, kedves, megértő. Külsőm miatt nem vagyok túl magabiztos. :(
Ha igen, és ki is mutatná a srác hogy tetszel neki, de nem merne kezdeményezni, akkor lépnétek ti?
15F
2.: Azon vagyok. :D
1.: Ebben mi a "lol "?
Tapasztalatból mondom barátom, ezen változtatni kell. Leírtad ide a legjobb tulajdonságaidat, csakhogy ez a lányokat elsőfokon nem érdekli. A lányok a domináns fickókra buknak, nem pedig a szerény kisfiúkra, akik maguk sem tudják mit akarnak. Az első válaszoló nem hiába írta azt, amit.
[link] Én hiszek benned :)
Hát van benne igazság. Mármint hogy a csajok miatt válnak a manusok fölényeskedő egoista emberré.
Amúgy megnyugtatlak kedves kérdező vannak olyan rámenős csajok akik belevisznek a buliba. Én is találtam már ilyen csajokat. Bár nyugodtan ráérsz még mert valójában nem lóverseny a csajozás. ha akad akad ha nem nem. Aki a korosztályodba azt állítja hogy neki sok csaj volt meg az vagy hazudik vagy 1 a milióból aki szerencsés. Mindenesetre ha ilyen könnyű lenne ez a csajozás téma nem lenne annyi pártalan fickó. másrészt ha 15 évesen halálra csajozod magad mit csinálsz a fennmaradó 60-70 évben? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!