Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek egy olyan fiúval, aki havi 100 ezret keres?
ez brutó vagy nettó?
ha ez nettó felvágáshoz ez is kevés ez a nagy átlag ebből a rezsire telik meg kajára max talán 1 gyerek belefér nélkülözés nélkül ha 1 életen át robotolsz.
De ha nem jössz be elárulom ez nem elég csak egy minimum mert talán nem vagy egy naplopó
szerinted???
nettó...
amúgy éppen nem felvágásból írtam, hanem mert kevésnek érzem, és gáz-e a lányoknál az ilyen kevés fizu
randizgatni elég.
családalapításhoz kevés lesz.
Van aki meg kevesebbol is alapit csaladot!
Szerintem ez igencsak atlag, s legalabb van munkad. Ha valamelyik nonek ez keves azt hagyni kell a Pics@ba!!!!!
#9 Hová gondolsz?? Itt???????
Írj ki egy kérdést fontos e a csajoknak a pénz. 100ból 70-80 azt fogja írni, h nem. Tegnap is itt vitáztam pont ezen. Ebből is látszik, nem fontos a pénz, de havi 200 alatt csóró vagy.
Golan: Persze, én is így látom, de nem egy nőt (talán nem ez a jó kifejezés de nem akarok senkit sem megsérteni) ismerek aki 1 év, fél év, vagy nulla munkaviszony után ment szülni. Apuci meg keres 100 max 150et.
Jelenleg a gyerek egy luxuscikk, lassan a saját autó is az lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!