Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Jó mell vagy jó alak?
arra lennék kíváncsi, mi Nektek a fontosabb:
ha választani kéne egy jó fogású, kellő teltségű, formájú, stb. mell, illetve egy karcsú derék, kellő vékonyságú alak között, melyiket választanátok?
(nyersebben: vékony de formás test "semmilyen" mellekkel, vagy szép mellek, de itt-ott egy kis felesleg a testen..?)
köszönöm! :)
A második: olyan C-D körüli mellek és lehet egy kis felesleg. Persze az első benyomásnál az arc dönt leginkább, jó, hogy megfordul a fejemben a markolás, de van ez a tévképzet, hogy ha szép arca van a nőnek, akkor azt hisszük, vagy én legalábbis azt, hogy belül is van valami szépség.
Érdekes módon a haveri körömben nem annyira vannak oda a mellekért, lehet nekem ez ilyen fétis. Vagy mittomén. Aztán tudom, pofára eshetek, mert a méret csomagolása még nem árulja el a formát.
Habár ha látom egy csajon az érdeklődést, ha megüt egy bizonyos szintet, akár vékonyan is, tehát úgy általánosan jó az összképe, melltől függetlenül adok egy sanszot neki.
Ha belülről sem fog meg, és még külsőre sem tűnik érdekesnek, akkor passz.
De ha van közös érdeklődés, látom rajta, hogy őszinte, nem próbál cselezni, nem játszik maszkokkal és szerepekkel, akkor még bármi történhet.
Előző. Sztem nem érdemes. (de attól én még pártolom az egészséges életmódot, mozgást)
A belsőt én nem hagynám. Mert mondjuk ha lenne lány, aki külsőre megfog, belsőre meg nem kelt érdeklődést, akkor tulajdonképpen én kéne vmit hazudnom neki, hogy lefeküdhessek vele. Az meg ugye kihasználás lenne.
Az a véleményem, hogy a belső határozza meg, hogy kik jönnek velünk szembe az életben.
Nem attól lesz jó alakod, hogy nagyon lefogysz. Nagyon sok vékony lány van, akiknek borzasztó a tartásuk. Mozogni kell, hogy legyen egy kis izom rajtad. Nem testépítésre gondoltam. Nem kell izmosnak lenned, de természetes legyen, hogy kihúzod magad.
Ha mozogsz, akkor a felesleg is jobban fog állni rajtad. Így lehet jó alakod és jó melled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!