Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Jó mell vagy jó alak?
arra lennék kíváncsi, mi Nektek a fontosabb:
ha választani kéne egy jó fogású, kellő teltségű, formájú, stb. mell, illetve egy karcsú derék, kellő vékonyságú alak között, melyiket választanátok?
(nyersebben: vékony de formás test "semmilyen" mellekkel, vagy szép mellek, de itt-ott egy kis felesleg a testen..?)
köszönöm! :)
"Külső megfog, belső megtart."
Mind a kettő leírásodbeli lány meg tudna fogni, de tényleg a belsőn múlik, hogy lesz -e valami.
hm.. hát köszi :) tulajdonképp pár hónapig egész "vékony" voltam, aminek persze örültem, de most, hogy kicsit visszahíztam - nem sokat -, örömmel tapasztaltam, hogy "újra vannak" melleim :D
és.. nem tudom eldönteni, melyik jobb :D szóval azt szerettem volna megtudni, hogy "érdemes-e" visszafogynom :D
(köszönöm a kedves válaszokat, de a belsőt most hagyjuk inkább :D na meg a külső fog meg először úgyis.
a belsőmnek még valahogy nem sikerült senki olyat megfognia, aki engem is nagyon megfogott volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!