Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy hülye kérdés, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy hülye kérdés, de igaz, hogy a nők többségének nem is lehet hüvelyi orgazmusa?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, de már félek, milyen érzés lesz az első. És a többi. Plusz az szerintem annyira nem fair, hogy a pasiknál elvileg természetes, hogy minden aktus után elélveznek, a nők meg nem...

Szóval ez igaz? Vagy csak a cikk írójának nem volt szerencséje?

2012. szept. 23. 16:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Amúgymeg butázzad a jó édes anyukádat. :)

Ilyen stílussal legalábbis sokáig ő lesz az egyetlen nő az életedben. Már ha érted, mire gondolok.

2012. szept. 23. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet több gyakorlatod van a nőkben mint neked az orgazmusodban :D.Olyan dolgokban ne ítélkezz amiről semmit nem tudsz.Hány éves is vagy ?
2012. szept. 23. 18:22
 13/18 anonim ***** válasza:
gyakorlatom*
2012. szept. 23. 18:27
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem ítélkeztem olyan dolgokban, amikről nem is tudok semmit, de ne zavarjon amúgy xD

Ja és bagoly mondja verébnek; te honnan is ismersz engem, hogy ilyeneket írsz? Ja, hogy sehonnan? Bocsii :/

2012. szept. 23. 18:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Elég volt elolvasom amiket írtál és egyből lejött mekkora intelligenciád van.Nah de komolyan hány éves vagy ha te ilyen kva okos vagy hogy tapasztalataid alapján oktatsz ki ? :D
2012. szept. 23. 18:50
 16/18 Dodesz.. ***** válasza:

Hé! Ezekszerint Te - aki belekötött a kérdezőbe- fiú vagy, és azt állítod, hogy neked kevésbé intenzív, mint nekünk..

Valahogy ezt én fordítva vettem észre, mert a barátom nem egyszer élvezett el úgy, hogy még fél órával később is ott feküdt az ágyba, mert nem bírt fölkelni a "gyönyörtől"...

ÉS, hogy neked több tapasztalatod van a nőkben... Hát ki nem sz*rja le? Nem ez volt a kérdés, offoltam igen.. Tudod, minden ember más!!! Én örülök, hogy az én barátom élvezi a dolgokat. ^^

A kérdezőhöz: Nem kell félni az elsőtől, ross érzés max az eleje, mert ugye lehe (!), hogy fáj.. pl nekem nem fájt :D

Ha jól ellazulsz és nem görcsölsz az egészen, akkor egész jól lehet élvezni. Én elélvezés nélkül is élvezem az egészet.. Nekem nem az a legfontosabb, hogy "jajj mikor megyek már el???!!", hanem az, hogy élvezzem azt, ami éppen történik.. :D

2012. szept. 29. 16:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. szept. 29. 17:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom a barátod mit csinál de se nekem se semmilyen ismerősömnek nincs ilyen "érzése" úgyhogy ne 1 ember tapasztalata alapján általánosíts :)
2012. szept. 29. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!