Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy hülye kérdés, de igaz, hogy a nők többségének nem is lehet hüvelyi orgazmusa?
Még szűz vagyok, de már félek, milyen érzés lesz az első. És a többi. Plusz az szerintem annyira nem fair, hogy a pasiknál elvileg természetes, hogy minden aktus után elélveznek, a nők meg nem...
Szóval ez igaz? Vagy csak a cikk írójának nem volt szerencséje?
Amúgymeg butázzad a jó édes anyukádat. :)
Ilyen stílussal legalábbis sokáig ő lesz az egyetlen nő az életedben. Már ha érted, mire gondolok.
Nem ítélkeztem olyan dolgokban, amikről nem is tudok semmit, de ne zavarjon amúgy xD
Ja és bagoly mondja verébnek; te honnan is ismersz engem, hogy ilyeneket írsz? Ja, hogy sehonnan? Bocsii :/
Hé! Ezekszerint Te - aki belekötött a kérdezőbe- fiú vagy, és azt állítod, hogy neked kevésbé intenzív, mint nekünk..
Valahogy ezt én fordítva vettem észre, mert a barátom nem egyszer élvezett el úgy, hogy még fél órával később is ott feküdt az ágyba, mert nem bírt fölkelni a "gyönyörtől"...
ÉS, hogy neked több tapasztalatod van a nőkben... Hát ki nem sz*rja le? Nem ez volt a kérdés, offoltam igen.. Tudod, minden ember más!!! Én örülök, hogy az én barátom élvezi a dolgokat. ^^
A kérdezőhöz: Nem kell félni az elsőtől, ross érzés max az eleje, mert ugye lehe (!), hogy fáj.. pl nekem nem fájt :D
Ha jól ellazulsz és nem görcsölsz az egészen, akkor egész jól lehet élvezni. Én elélvezés nélkül is élvezem az egészet.. Nekem nem az a legfontosabb, hogy "jajj mikor megyek már el???!!", hanem az, hogy élvezzem azt, ami éppen történik.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!