Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy hülye kérdés, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy hülye kérdés, de igaz, hogy a nők többségének nem is lehet hüvelyi orgazmusa?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, de már félek, milyen érzés lesz az első. És a többi. Plusz az szerintem annyira nem fair, hogy a pasiknál elvileg természetes, hogy minden aktus után elélveznek, a nők meg nem...

Szóval ez igaz? Vagy csak a cikk írójának nem volt szerencséje?

2012. szept. 23. 16:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
lehetni lehet,de ahhoz egy kitartó férfi kell,akivel kísérletezik hogyan jó
2012. szept. 23. 16:34
 2/18 anonim ***** válasza:
sajnos igaz, de nem a többségnek, csak vannak, akik nem képesek ráegyáltalán, vannak akiknek alapból megy, és vannak akiknek meg kell tanulniuk
2012. szept. 23. 16:34
 3/18 anonim ***** válasza:
tudod mi az igazságtalan ? Neked többféle orgazmusod lehet jóval mint egy férfinek és kb az összes intenzívebb mint a mienk -.-" és ne mond hogy csiklói orgazmusod nem tudod elérni mert ahhoz már bénaság kell
2012. szept. 23. 16:38
 4/18 anonim ***** válasza:

Na pont ez az, amit nem szabad ! Nem szabad parázni, és görcsölni , és nem kell megijedni, ha elsőre, vagy akár tizedjére sem sikerül a hüvelyi orgazmus ! A csikló orgazmus a sikerül magadnak ?

Egyébként én három év szexuális élet után egy olyan pasival az oldalamon aki nem figyelt rám semmit döntöttem úgy, hogy ok, akkor én elkezdek olvasgatni keresgélni .... magamnak sikerült először életem első hüvelyi orgazmusa a g-pont segítségével :D Aztán mindeközben szétmentünk, még több időm volt magam felfedezni és a mostani párommal első szexkor sikerült ! Mondjuk más is az ágyban, mint az első pasim volt sokkal ! Még mindig kettőn áll a vásár akárki akármit mond ! Szóval ne idegeskedj, mert azzal nem lesz jobb, csak rosszabb, mert nem tudsz ellazulni !

2012. szept. 23. 16:41
 5/18 A kérdező kommentje:
16:38 Egy szóval nem mondtam, hogy csiklói orgazmust sem tudok elérni -.- Amúgy lehet, hogy nekünk többféleképp lehet, de te akárhányszor dughatsz, a végén így is-úgy is elélvezel, nekünk meg még gyakorolni kell...ekkora szívást.
2012. szept. 23. 16:41
 6/18 anonim ***** válasza:
Csiklói orgazmushoz annyi tudomány kell mint nekünk kiverni ne viccelj már ...
2012. szept. 23. 16:43
 7/18 A kérdező kommentje:
És ez most hogy jön ide?
2012. szept. 23. 16:46
 8/18 A kérdező kommentje:
Ja és a normális válaszadóknak köszönöm :)
2012. szept. 23. 16:47
 9/18 anonim ***** válasza:
Tényleg ennyire buta vagy vagy tetted ? Írtad hogy mekkora igazságtalanság hogy neked rá kell gyakorolni hogy mindig elmenj.A csiklói orgazmus is orgazmus és nem kell jobban rágyakorolni rá mint hogy egy fiú elmenj az egy dolog hogy neked még ezen kívül van 3-4 féle orgazmusod amit nem könnyű elérni plus mindegyik intenzívebb mint egy férfié.Tehát hol a faszba van itt neked nagyobb szopás mint nekünk?Van 4 féle orgazmusod abból 1et olyan könnyen elérsz mint mi plus sokkal intenzívebb mint a mienk meg még van 3 féle amiből jó pár hatványozottan élvezetesebb mint a mienk ... (Előbb fogd fel amit írok aztán válaszolj pls :) )
2012. szept. 23. 17:59
 10/18 A kérdező kommentje:

Úramatyááám, mekkora po:cs vagy te....

én azt, hogy nekünk meg gyakorolni kell, arra értettem, hogy az egyik válaszolót idézve: " és vannak akiknek meg kell tanulniuk"

...Úristen.

2012. szept. 23. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!