Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik többségének mindegy hogy ki az, csak csaja legyen?
Feltűnt hogy sokan csak annyit várnak el ha kapcsolatot keresnek hogy a csaj sovány, kedves, meg visszafogott legyen.
na hát itt vagyok én, a lovak elbújhatnak mellettem olyan ocsmány fejem van, csóró kínai cuccokban flangálok és akármelyik egyedülálló pasit megismerem, beszélgetünk, bejátssza a legyen randi szöveget.
tényleg csak ez számít, ez a 3 dolog? igazából nem is ismerik a csajokat de ha ezek stimmt, akkor jó lesz? vagy mi alapján dől el?
annyira tré hogy még időt sem adnak, vagy legalább eljátszák hogy kíváncsiak pár dologra.
tényleg ilyen durva a testi vágy hogy minden csak arra megy hogy valakit fogdossanak meg összenyálazzák a száját, meg szexeljenek? annyi csaj van a bulikban akik direkt erre éheznek, akkor minek olyannal szórakoznak aki uncsi, ronda és undorodik ettől?
Én ismerek egy olyan srácot, akinek tökmind1 mind, csak lány legyen. Volt már cigánnyal, fehérrel, dagadttal, sovánnyal, rondával, rondával xD, stb.
Jó nője sose volt még. (17 éves, de akkoris..)
Lehúzza őket pénzzel aztán ő a nagygyerek. Kilopta már sztem az egész mindenséget xD (mindenhol amit tud, ellop. pl. milkatáblacsokit: kiveszi a csomagolásból, belecsúsztatja a táskájába. Vagy levesz egy kisebb tárgyat a polcról, nyúl vele a telójáért. Kiveszi a telót, a tárgy sehol.
Szal mindenre tud valamit lépni.
Namind1, nem ez a lényeg. Csak gondoltam elmesélem.:)
Remélem tisztában vagy azzal, hogy most a neten aláztad magad a porig...??
Mellesleg a tömegembernek igen, ennyi elég.
De vannak azok akik képesek kilépni az átlagból. Nekik nem elég ennyi. Ők kíváncsiak érdeklődők, és azért vannak valakivel mert tényleg szeretik. És nem csak a testüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!