Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk, férfiak! Hogy álltok a meleg pasikkal? Van meleg haverotok?
Arra lennék kíváncsi, hogy egy hetero fiú miként is viszonyul a meleg pasikhoz? El tudtok képzelni egy meleg havert? (tényleg csak haver, nem nyomul rád)
Vagy esetleg el tudjátok képzelni, hogy a barátnőtöknek van meleg haverja? tolerálnátok?
A barátnőmnek elég sok gay ismerőse, ami nem zavar, sőt az sem ha látják meztelenül , sőt valamikor velük is vásárol, próba fülkére hívja... Amikor rá érek velem is vásárol és ott van valamikor meleg haverja, kolléga... , nem íri tál nem is zavar, egyenlő társként kezelem. Mindig fel dobja hangulatot ragyogo és komolyan el lehet beszélni bármikor, és kezeli két oldalt ami férfi és nő részt. Valamikor én is vásárlok velük és kérek tanácsot soha nem éreztem "De fincsi vagyok...." korrektek , max kibeszélik hátam mögött a barátnemöl... Volt tanácsot kértem , a barátnőm miatt is kisegél álltak a segítségemre, vagy barátnőmnek férfi szemel. Olyan mások amit szokták állítani, és hun bun dolgokat állítani, mindenki média... látja a mi negatív, és rosszbe. A Monika és Balázs show .... ami.... az tény normál melegeket lejárják. A normál és tisztességes melegek becsületét azok show be feketítik...
Nagyon sokszor el mentem velük meleg bárakba, vagy kávázó , vagy diszkóba, vagy egyedül, vagy barátnemöl soha nem voltak bunkók.... nem kezdtek ki. Az tény azok a bulik tényleg minöségiek voltak, és lehet triplán mesélni.
A kérdés jó.
Én úgy vagyok ezzel a kérdéssel, mindenkinek magánügye micsoda. Engem úgy tanítanak, mindenkit olyannak kell elfogadni, amilyen. Ami a haverságot illeti, azt bárkivel lehet mindentől függetlenül. Így aztán szó szerint bárkivel haverkodok, akit érdekel. Nemszámít az sem, ha meleg az illető. Mivel mint mondtam haverságról, vagy a későbbiekben barátságról van szó. Nemszámít. Van egy határ, amin nem megyek túl. Ha elfogadja, akkor egész jó barátság lehet. Én így gondolkozom. Ezt hívják barátkozónak. Én pedig állítólag az vagyok. Nem is tagadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!