Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hetero fiúk, férfiak! Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero fiúk, férfiak! Hogy álltok a meleg pasikkal? Van meleg haverotok?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy egy hetero fiú miként is viszonyul a meleg pasikhoz? El tudtok képzelni egy meleg havert? (tényleg csak haver, nem nyomul rád)

Vagy esetleg el tudjátok képzelni, hogy a barátnőtöknek van meleg haverja? tolerálnátok?

2012. szept. 23. 15:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
27%
Mert rohadt deviáns fartúró férgek!
2012. szept. 30. 18:38
 12/25 anonim ***** válasza:
44%
Te meg egy senkiházi, látens b.uzi vagy majd rájössz évek múlva kisanyám :DD
2012. szept. 30. 20:39
 13/25 anonim ***** válasza:
54%
Nem vágom melyik találta ki azt, hogy aki nem csipázza a homokosokat, az látens búza, de jó nagy barom volt. Sokadszorra olvasom már ezt, de még mindig fogom a fejem.
2012. szept. 30. 20:42
 14/25 A kérdező kommentje:

Nem akarok belefolyni a vitába, de ez az egyik dolog ami idegesít a meleg haveromba is: szerinte bárkiből bármikor lehet b*zi vagy leszbi.

Azért azt a homoszexuálisaknak és biszexuálisaknak is végre be kéne látni, hogy NINCS ott mindenkiben a hajlam. Velük megtörtént, oks, de nem kéne mindenkit megvádolni azzal, hogy tuti langyi lesz egy idő után. Ez nem így működik. Persze, én elfogadom őket, a 4 fal között azt csinálnak, amit akarnak, de ne akarják már mindenkinek bebeszélni, hogy ott van benne a hajlam.

És ezért is félek a haveromat illetően, hogy ha bemutatom neki a páromat, és neki is elkezdi bizonygatni, hogy ő is bármikor rájöhet arra, hogy valójában vagy langyi, vagy bi...hát nem tudom, hogy fogadná. De attól tartok, hogy nagyon nem jól.

2012. szept. 30. 21:28
 15/25 anonim ***** válasza:

Jó.de akkor ne hordja le mindennek a melegeket

vmivel vissza kell szólni

2012. okt. 1. 09:51
 16/25 A kérdező kommentje:
Hát nézd, én megértem azokat is, akik lehordják őket. Manapság nagyon eldurvult ez a helyzet, és lassan már ott tartunk, hogy az szégyen, ha valaki heteroszexuális, és soha nem volt kapcsolata a sajt neméből való emberrel. Na meg sokan ezt is úgy kezelik, mint természetes dolgot, olyasmit amire büszkének kell lenni. Pedig nem az. Nem az állatvilággal kell jönni, meg ilyen hülyeségek (elvégre nem vagyunk állatok), hanem be kell látni, hogy természetellenes, el kell fogadni, és meg kell tanulni vele együtt élni. De büszkének lenni rá...azért az már kicsit sok.
2012. okt. 1. 13:11
 17/25 anonim ***** válasza:
Amúgy miért van az, hogy a melegeket jobban el ítélik a leszbikusoknál?? Ez itt a nagy kérdés.
2012. okt. 1. 13:41
 18/25 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, ugyan azt gondolom mindkettőről. Egy férfi esetében maximum annyi életérés van, hogy két nő együttlététől nem undorodik az ember, ezért azt könnyebb elviselni, de magáról a dologról ugyan úgy vélekednek nemtől függetlenül.
2012. okt. 1. 15:34
 19/25 A kérdező kommentje:

Ahogy a 18-as irta. Sok pasinak vonzó dolog két nőt elkpzelni, de szerintem normális nőnek nem vonzó a két pasi látványa.

De nem csak ez van a dologban, hanem tan a stílus is. Azért nézd meg a legtöbb leszbit. Nem igazán különcködnek, nem feltűnősködnek. Kevesebb olyan van köztük, akik úgymond "büszke" magatartást tanúsítanak. De a pasik közt...rengeteg a díszb*zi, már bocsánat. Nem értem, hogy ha valaki meleg, attól miért kell ízlesficamosnak is lennie?

Egyébként én mind a két "fajtára" egyenlő módon nézek. Nem ítélem el egyiket sem, hisz nem tehet róla. De a agatartásáról már mindenki tehet.

2012. okt. 1. 16:14
 20/25 anonim ***** válasza:
9%
12-es te meg sz>pd le a barátod méretes brokiját, remélem AIDS-ben fogsz megrohadni! :)
2012. okt. 1. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!