Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk, férfiak! Hogy álltok a meleg pasikkal? Van meleg haverotok?
Arra lennék kíváncsi, hogy egy hetero fiú miként is viszonyul a meleg pasikhoz? El tudtok képzelni egy meleg havert? (tényleg csak haver, nem nyomul rád)
Vagy esetleg el tudjátok képzelni, hogy a barátnőtöknek van meleg haverja? tolerálnátok?
Nem akarok belefolyni a vitába, de ez az egyik dolog ami idegesít a meleg haveromba is: szerinte bárkiből bármikor lehet b*zi vagy leszbi.
Azért azt a homoszexuálisaknak és biszexuálisaknak is végre be kéne látni, hogy NINCS ott mindenkiben a hajlam. Velük megtörtént, oks, de nem kéne mindenkit megvádolni azzal, hogy tuti langyi lesz egy idő után. Ez nem így működik. Persze, én elfogadom őket, a 4 fal között azt csinálnak, amit akarnak, de ne akarják már mindenkinek bebeszélni, hogy ott van benne a hajlam.
És ezért is félek a haveromat illetően, hogy ha bemutatom neki a páromat, és neki is elkezdi bizonygatni, hogy ő is bármikor rájöhet arra, hogy valójában vagy langyi, vagy bi...hát nem tudom, hogy fogadná. De attól tartok, hogy nagyon nem jól.
Jó.de akkor ne hordja le mindennek a melegeket
vmivel vissza kell szólni
Ahogy a 18-as irta. Sok pasinak vonzó dolog két nőt elkpzelni, de szerintem normális nőnek nem vonzó a két pasi látványa.
De nem csak ez van a dologban, hanem tan a stílus is. Azért nézd meg a legtöbb leszbit. Nem igazán különcködnek, nem feltűnősködnek. Kevesebb olyan van köztük, akik úgymond "büszke" magatartást tanúsítanak. De a pasik közt...rengeteg a díszb*zi, már bocsánat. Nem értem, hogy ha valaki meleg, attól miért kell ízlesficamosnak is lennie?
Egyébként én mind a két "fajtára" egyenlő módon nézek. Nem ítélem el egyiket sem, hisz nem tehet róla. De a agatartásáról már mindenki tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!