Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik alapbból rib@ncnak a póthajas/műmelles nőket?
Igen, póthajam van,mert a saját hajam nem tud megnőni fülcimpánál tovább.. különben hullik és töredezik.
Ezért van 16 éves korom óta póthajam.
A mellméretem pedig 70/A-s volt (legkisebb melltartó méret) ezért nemrég megcsináltattam a melleim. Nem hatalmasak és természetellenesek,hanem szép formásak.
Ezzel mi a probléma?
L/22
kérdező teljesen egyetértek veled. amúgy meg ezt csak a kis mellű lányok érthetik meg, könnyű 80D-s mellekkel azt mondani, hogy jujj de gáz a műmell..., fel sem tudják azt fogni, milyen az ha nincs melle az embernek:(. Én is meg akarom csináltatni, csak nagyon félek attól, hogy milyen érzés lesz utána, de úgyis ráveszem majd magam valahogy, mivel így kis mellel soha sem lesz barátom, (nem azért, mert senkinek sem kellek, hanem mert szégyellem...:(...
És én egyáltalán nem gondolom azt az ilyen lányokról, hogy ribancok. Egyszer élünk, és sokkal rosszabb egy gátlásokkal teli "élet", mint egy műmell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!