Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik alapbból rib@ncna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik alapbból rib@ncnak a póthajas/műmelles nőket?

Figyelt kérdés

Igen, póthajam van,mert a saját hajam nem tud megnőni fülcimpánál tovább.. különben hullik és töredezik.

Ezért van 16 éves korom óta póthajam.

A mellméretem pedig 70/A-s volt (legkisebb melltartó méret) ezért nemrég megcsináltattam a melleim. Nem hatalmasak és természetellenesek,hanem szép formásak.

Ezzel mi a probléma?

L/22

2012. szept. 23. 12:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
19-es vagyok azt még hozzá tenném hogy nekem formás kerek cicim van és nem parizer mell... ha formátlan vagy csúnya lenne én is megcsináltatnám :D
2012. szept. 23. 13:08
 22/33 anonim ***** válasza:
én sem értem miért r!bancozzák le az ilyeneket,mert nem feltétlen azok,csak felszines cicababák:D
2012. szept. 23. 13:17
 23/33 A kérdező kommentje:
utolsó ez hülyeség. Én sem csak a melleimmel tudok hódítani. Ez szerinted egy ok arra,hogy csúnya melleim legyenek?
2012. szept. 23. 13:23
 24/33 A kérdező kommentje:
bocs, 13:02-höz ment a kérdésem.
2012. szept. 23. 13:24
 25/33 anonim ***** válasza:
Nem ok rá, h csúnya melleid legyenek, éppen ezért ne is műttesd meg! Ugyanis a természetes mell, bármilyen is, mindenképpen szebb, mint a mű. A tiéd is.
2012. szept. 23. 13:36
 26/33 anonim ***** válasza:
Nekem káddugó mellem van és mellé kicsi is és háromszögletű is de az enyém :P
2012. szept. 23. 14:21
 27/33 anonim ***** válasza:
Milyen az a káddugó mell?:O Bocsi az off-ért! De még nem hallottam ilyet!:)
2012. szept. 23. 14:58
 28/33 anonim ***** válasza:

kérdező teljesen egyetértek veled. amúgy meg ezt csak a kis mellű lányok érthetik meg, könnyű 80D-s mellekkel azt mondani, hogy jujj de gáz a műmell..., fel sem tudják azt fogni, milyen az ha nincs melle az embernek:(. Én is meg akarom csináltatni, csak nagyon félek attól, hogy milyen érzés lesz utána, de úgyis ráveszem majd magam valahogy, mivel így kis mellel soha sem lesz barátom, (nem azért, mert senkinek sem kellek, hanem mert szégyellem...:(...

És én egyáltalán nem gondolom azt az ilyen lányokról, hogy ribancok. Egyszer élünk, és sokkal rosszabb egy gátlásokkal teli "élet", mint egy műmell.

2012. szept. 23. 15:54
 29/33 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem a kis mell a szégyellnivaló, hanem ha vki olyan bolond, h műmellel csúfítja el magát.
2012. szept. 23. 16:40
 30/33 anonim ***** válasza:
talán ha nem hallaná egy átlag ember egy nap minimum 5X, ---legyen akárhol-, azokat a kifejezéseket, hogy 'de jó melle van', vagy 'tök deszka'...stb., akkor nem lenne önbizalom hiánya egy kis mellű nőnek sem. de mindegy, én így nem tudom elfogadni magam...
2012. szept. 23. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!