Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik alapbból rib@ncna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik alapbból rib@ncnak a póthajas/műmelles nőket?

Figyelt kérdés

Igen, póthajam van,mert a saját hajam nem tud megnőni fülcimpánál tovább.. különben hullik és töredezik.

Ezért van 16 éves korom óta póthajam.

A mellméretem pedig 70/A-s volt (legkisebb melltartó méret) ezért nemrég megcsináltattam a melleim. Nem hatalmasak és természetellenesek,hanem szép formásak.

Ezzel mi a probléma?

L/22

2012. szept. 23. 12:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
38%
Azért, mert neki jobb a melle, mint a tiéd, legyen az mű, vagy akármi, és mert amíg őt megnézik tízen, addig téged senki és mivel szóvá is teszed, hogy hajaj, én is bármikor megcsináltathatnám, de nekem jó az enyém, hiába nem a legjobb, de legalább az enyém. Na egy ilyen duma után biztos vagyok benne, hogy irigykedsz, de mivel nő vagy, ezért soha sem vállalnád fel, szóval szerintem le is zárhatjuk, mit gondolsz?:)
2012. szept. 23. 12:23
 12/33 anonim ***** válasza:
46%

Nos, megértem a kérdezőt, 70/A-s mellett ki nem csináltatná meg? Én sem szeretem a műmellet, de azért ha valakinek nincs alapból semmi, akkor megértem hogy megcsinálja. Azt nem fogadom el sehogy mikor B-s vagy nagyobb méretnél csináltatják meg.

Egy nő meg hosszú hajjal szép, minél több és hosszabb, annál szebb :D

2012. szept. 23. 12:24
 13/33 A kérdező kommentje:

köszi a megértést zóna pocok:)

bár azzal nem értek egyet,hogy egy haj minél hosszabb annál szebb.xD szerintem azért van egy bizonyos határ.. :D

2012. szept. 23. 12:26
 14/33 anonim ***** válasza:
Najó, van egy határ de ha fenékig ér az isteni tud lenni :D
2012. szept. 23. 12:28
 15/33 anonim ***** válasza:

Ezt az általánosítást és is nagyon gyűlölöm. Pedig férfi vagyok...

Annyiszor mondtam már, hogy a ribancság belülről fakad... Semmi köze ahhoz, hogy hogy néz ki.

Ha pedig valaki félpucéran öltözködik, az nem ribanc, hanem ku*va. Méghozzá az olcsóbbik fajtából.

De visszakanyarodva rád, kérdező, ha most jobban érzed magad a bőrödben, megérte. Te legalább tettél valamit azért, hogy jobban nézzél ki.

Valószinűleg ezért ribancozzák a hozzád hasonlót a csajok... Mert ők képtelenek voltak erre. Vagy pénz vagy energia hiányában vagy egyszerűen csak lustaság miatt... Másokra meg irigykednek.

Annyit tehetsz, hogy lesz*rod őket magasból. És hogy nem változol ribancá, ahogy ők azt már fenemód várják. :)

2012. szept. 23. 12:42
 16/33 anonim ***** válasza:
49%
Azert mert irigyek ra a csajok:D neha a pasik is mondjak h fuj mu no de ok azert mondjak mert tudjak soha nm lehet az ovek az a csaj:D nekem is pot hajam van azert mert egyszeruen rossz a hajam nm all sehogysem mindig vasalni kell ezert szettort es igy novesztem a pot alatt.nekem 70/B a mellem nincs vele bajom de szerintem a mu sokkal formasabb nem is kell melltarto kb annak aki megcsinaltatja ezert tuti h kesobb megcsinaltatom de meg 19evesen hanyagolom:) sok dolgot valtoztatnek meg magamon pl fulem picit elall azt korrigaltatnam.vagy nm tetszik az orrom.es mindet megcsinaltatom majd azert h jol erezzem magam:) attol nm lesz senki ribanc mert a hibait ki akarja javittani nem szulethet mindenki tokeletesnek nekunk sajnos a mutet meg ezek maradtak.
2012. szept. 23. 12:45
 17/33 anonim ***** válasza:

ha most teljesen jól érzed magad, miért ne :)

a lényeg, hogy ne kapjon el a hév, és legközelebb bármi problémánál ne egyből a plasztikai sebészetre menj, nehezebb, de érdemesebb elfogadni a dolgokat...

nekem az arcomon vannak anyajegyek, amiket nagyon nem szeretek, le fogom szedetni őket, az se az eredeti arcom lesz, de jobban fogom érezni magam, magabiztosabb leszek.

lényeg, hogy az ember ne essen túlzásokba, szerintem.

egyébként is, ha valakinek mellrákja van, és elveszíti (szinte) az egész mellét, akkor is tök érthető, hogy megműtteti, ugyanígy ha nagyon-nagyon kicsik a mellei.

nekem is kicsik, csak még hozzá széles a mellkasom, szóval, mintha semmi se lenne, de nem zavar szerencsére :)

2012. szept. 23. 12:48
 18/33 anonim ***** válasza:
"70/A-s mellett ki nem csináltatná meg?" én. kicsi, de formás, a barátom nagyon szereti. 24/L
2012. szept. 23. 12:56
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
és amióta megműtetted a melled jobban gerjednek rád a pasik? mert nekem is 70/a és tökéletesen meg vagyok vele elégedve mert nagyon sok pasinak bejövök és mindenki dicsér k.rvára leszarják h most mekkora a mellem mert szép vagyok ..és nem a mellem miatt vannak velem..
2012. szept. 23. 13:02
 20/33 anonim ***** válasza:
Mert csak a ribancok csináltatnak műmellet. A nem ribancok nemcsak a mellükkel tudnak hódítani.
2012. szept. 23. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!