Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elvárás ma, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elvárás ma, hogy a férfiak is totálisan leborotválják a fanszörzetüket? 34/f

Figyelt kérdés

12 éve monogám párkapcsolatban élek, akkoriban ez nem volt elvárás. Minap belekerültem egy beszélgetésbe és úgy éreztem, mintha a Marsról jöttem volna!

A társaság nő tagjai egyenesen undorítónak találták, ha egy férfinek szőrűs a szerszám és a zacsi...

#férfi #borotválás #fsnszörzet
2012. szept. 22. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Valamelyik nőnél igen, valamelyiknél nem. Most már egyre többen nem szeretik és én férfiként is többször borotválom (főleg nyáron).
2012. szept. 22. 23:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Az olyan gyerek-szerű, ha nincs...
2012. szept. 22. 23:38
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ.... hm... mindig tanul az ember... a hónalj az OK, de hogy lent is.....
2012. szept. 22. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is fura, szerintem úgy férfias, ha szőrös...

Te nőknél mit gondolsz? Természetes vagy babapunci?

2012. szept. 22. 23:43
 5/9 A kérdező kommentje:
nekem ez nem annyira számít....volt ilyen is olyan is.... egyikre sem volt panaszom...
2012. szept. 22. 23:56
 6/9 Diavolino44 ***** válasza:

Én már 12 éve is rendszeresen pár milliméteresre vágtam. Ez szerintem alaphigiénia, amikor a párom kényeztet pl. szájjal akkor ne kelljen köpködnie.

27F

2012. szept. 23. 00:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én borotválom, ha a sok ülés/vezetés miatt ott is megizzadok, akkor az alsó elszívja, nem fog viszketni. Meg, ahogy előttem írták, a barátnőmnek sem b@xkurálja az orrát :)
2012. szept. 23. 00:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Diavolino, te 12 éve még csak 15 éves voltál... o.O
2012. szept. 23. 01:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Már akkor is pár mm-esre vágta, mert nem találta a pö csét. xDD

Szerintem sosem volt elvárás. Van egy pár hibbant pi..a, ez tény, de nem kell velük foglalkozni. Legyen olyan a zacsid, ahogyan neked kényelmes. Némelyeknek a csupasz mellkas az elvárás. Én biztos nem borotválom azt a kis szőrt! Mások meg a hófehér bőrre buknak. Na azt is egy legyintéssel elintézem, hogy beteg ez.

2012. szept. 24. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!