Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elvárás ma, hogy a férfiak is totálisan leborotválják a fanszörzetüket? 34/f
12 éve monogám párkapcsolatban élek, akkoriban ez nem volt elvárás. Minap belekerültem egy beszélgetésbe és úgy éreztem, mintha a Marsról jöttem volna!
A társaság nő tagjai egyenesen undorítónak találták, ha egy férfinek szőrűs a szerszám és a zacsi...
Nekem is fura, szerintem úgy férfias, ha szőrös...
Te nőknél mit gondolsz? Természetes vagy babapunci?
Én már 12 éve is rendszeresen pár milliméteresre vágtam. Ez szerintem alaphigiénia, amikor a párom kényeztet pl. szájjal akkor ne kelljen köpködnie.
27F
Már akkor is pár mm-esre vágta, mert nem találta a pö csét. xDD
Szerintem sosem volt elvárás. Van egy pár hibbant pi..a, ez tény, de nem kell velük foglalkozni. Legyen olyan a zacsid, ahogyan neked kényelmes. Némelyeknek a csupasz mellkas az elvárás. Én biztos nem borotválom azt a kis szőrt! Mások meg a hófehér bőrre buknak. Na azt is egy legyintéssel elintézem, hogy beteg ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!