Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érzem, hogy a barátnőm szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzem, hogy a barátnőm szeret, de sosem mondja, miért?

Figyelt kérdés
Majdnem egy éve vagyunk együtt és talán eddig ha 3x sikerült kimondania. Nem várom el napi szinten, de néha nagyon jól esne! 23F

2012. szept. 22. 20:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én se szoktam mondani
2012. szept. 22. 20:59
 2/11 A kérdező kommentje:
De soha??
2012. szept. 22. 20:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
én kimutatom hogy mennyire szeretem de mondani soha nem szoktam,de most hogy így írod.....
2012. szept. 22. 21:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a szitu. Én megmondtam neki, h jól esne, ha néha mondaná, h szeret. Csak úgy néha, valamikor.

Azóta mondja magától is. Meg lehet sz.tem ezt beszélni, mert nekem sem mondta nagyon sokáig egyáltalán, h szeret.

24/N

2012. szept. 22. 21:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egyszer mondtam neki és azt is meg mondtam neki hogy ha változik a véleményem akkor szólok neki....
2012. szept. 22. 21:07
 6/11 anonim ***** válasza:

két ok:

1. nem meri (nincs hozzászokva)

2. lelki zsarolás

2012. szept. 22. 21:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy lelki zsarolás? Ezt hogy érted?
2012. szept. 22. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha érzed hogy a barátnőd szeret akkor miért várod el hogy mondja?azok csak szavak az érzés sokkal fontosabb!!
2012. szept. 22. 22:13
 9/11 anonim ***** válasza:

én úgy olvastam, hogy igenis ki kell mondani egy kapcsolatban a szeretlek szót, de sajnos nem emlékszem, hogy miért, de valami pszichológus írta.

meg állítólag, tudom, hogy nem ide tartozik, de isten szerint a legnagyobb bűn, a nyelv bűne. teljesen más ha valaki gondol valamit, vagy tesz, de ha ki is mondja, az tükrözi az igazi szándékosságot. tehát az istenkáromlás is pl nagyobb bűn,mint egy gyilkosság a szemében.

na mindegy.

a lelki zsarolást én úgy értettem, mert az ex csinálta ezt velem, hogy pl akkor mondta hogy szeret, amikor rossz fát tett a tűzre és én el akartam hagyni, tehát valahol játszmázott, hogy ezzel megfogjon, viszont amikor bújtam, vagy minden szép volt, vagy akármi, soha nem mondta, nehogy "nyeregben" érezzem magam. örült annak, hogy én oda vagyok érte és nem akarta ezt viszont éreztetni, hadd aggódjak. ez is játszmázás.

2012. szept. 22. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Az sem lenne jobb ha minden nap elmondaná 100x de nem lenne igaz...
2012. okt. 11. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!