Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves lányok, fiúk! Akiknek még nem volt kapcsolata, miért nem volt?
Ha bár én 19 vagyok.Azért bőven beleférek a kategóriába...
Én nem is igen kerestem.Volt kis próbálkozás 14 évesen.De nem úgy fogtam fel a dolgot.Inkább hagytam is.
Utána meg,a sportot tanulást előbbre tartottam.Nem is kerestem senkit.
Jól elvoltam nélküle az az igazság.
hát igen ebben a korban és ebben a világban nehéz olyan lányt találni aki külsőleg és belsőleg is megfelel bár nem lehetetlen de a fiúk két részre oszlanak az egyikük önbizalom hiányos és visszahúzódó ahogy már írták
a másik fele meg bukó és nagy képű (kb. nyilván akadhatnak kivételek!) a lányok meg elég rib*ncok (itt se az összes lányra gondolok) vagy pedig ők is visszahúzódóbbak mert már unják a bunkókat
legalább is én ezt látom hogy rib*ncnak lenni meg bunkóflegmának lenni most a trendi így ezekből vannak akár egyhetes kapcsolatok is
akik visszahúzódóbbak azok meg egyértelműen nehezebben találnak egymásra de tovább is vannak együtt..
[szerintem legalábbis ez van , ahány ember annyi vélemény]
mert akkoriban csicska voltam. Most meg nem vagyok csak most meg idióta, sokszor rossz értelemben :D De am most testépítek szal várjatok csak... :D
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!