Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Adjak esélyt neki? Sajnálatból?
Én elszakadtam a nagy szerelmemtől.Sok értelmetlen dolog miatt.
Legközelebb jövőre láthatom.És akkor talán,újra kezdhetjük.Vagy nem.Mindenesetre sokat gondolok Rá.
De most megismerkedtem egy fiúval,nagyon szerelmes belém állítólag.De nem szép,és fogyatékos is.Nagyon ragaszkodik hozzám.És
arcra,hasonlít a volt barátomra.És a volt barátom szerelmét vetítem rá.Rossz dolog.
Én a volt barátomat keresem benne,és nagyon jól elvagyok vele.Pedig én művésznek,ő szakácsnak tanul.
Ő rajong értem,egy lány szerelmes bele,de ő csak értem rajong.Amúgy magányos
Nem csúnya,és lehet vele komolyan beszélni.De a világért se bántanám meg.Tegnap már komolyan sírtam.Nem tudom mi lesz.Most még csak udvarol,de már csókolozni,szexelni is akar.
És Én,nem.Mi legyen? Van normális megoldás?
Igen, adj neki egy esélyt: egy esélyt arra, hogy boldog legyen egy olyan lánnyal, aki tényleg szereti. De az nem te vagy, ez a kérdésedből világos.
24/N
Jó oké.Sajnálatból ne.De nem akarom megbántani.
Én sosem utasítok el,senkit.Azt akarom hogy boldog legyen.Bár Ő azt mondta,Ő nélkülem élni se akar...Olyan rossz ez.Prólbáltam összehozni azzal a lánnyal,aki szereti,de elutasítja.Szenved az a lány,mert a fiú nem akarja,szenvedek Én,mert nem akarom a fiút.A fiú meg azért szenved,mert Én nem azt adom amit Ő akar....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!