Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ti ezek után adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti ezek után adnátok nekem még egy esélyt?

Figyelt kérdés

Volt egy srác akibe bele voltam zúgva (első szerelem...), de úgy tudtam, hogy egy másik lánynak udvarol. Fél éve beszéltem vele utoljára, mert a féltékenység miatt (és mert iszonyatosan ideges is voltam, ami miatt nem vettem észre az amúgy egyértelmű jeleket) elég bunkón viselkedtem vele. Na egy idő után (és persze egy durvább beszólásom miatt) inkább nem kereste többé a társaságom. De aztán végül is tegnap beszélgettünk, de megint hoztam a bunkó formám. Ráadásul végre az egyik barátnőmmel felidéztük, hogy fél éve "milyen jeleket küldött" és basszus... Hogy nem esett le ez nekem? Tényleg bejöttem neki. Ti ezek után adnátok még nekem egy esélyt?

17/L

2012. szept. 21. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:

talán.ha ezt mind elmondanád.

akkor megfontolnám,

F19

2012. szept. 21. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha te kezdemenyezel, akkor igen.
2012. szept. 21. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem bunkoznál többet és látnám h nagyon igyekszel akkor persze:))
2012. szept. 21. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérj tőle bocsánatot.
2012. szept. 21. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
"Bocsi, hogy paraszt liba voltam" - mond ezt.
2012. szept. 21. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Komolyan, ti lányok de még sok felnőtt nő is annyira IQ rokkant, hogy már nekem fáj. Én is a középsuli után tudtam meg, hogy két lánynak is aki elutasította a közeledésemet valójában bejöttem. Az egyik csaj azt hitte nem elég jó hozzám, a másik csak próbára tett, hogy mennyire akarom, vesztére inkább másnál próbálkoztam.
2012. szept. 21. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Tudod a pasik legalább fele nem veszi fel még 17 évesen sem túlzótan, hogy bunkó vagy, ha lefeküdni akarsz vele és főleg ha ő is veled. (Kapcsolatra ez így is igaz.)

Exeim legalább bő harmada, elsőre taj paraszt volt és pont velem meg a férfiak max. ~1-2%-val. És mindből hosszabb kapcsolat lett, mint a kezdeti negédelgésből. Azt nem mondom, hogy kiegyensúlyozottabb. Ha komolyabban bele gondolok, mindig volt nálam egy hosszabb kapcsolatban bunkózás a lány részéről még szex előtt. Utána már nem nagyon, csak (erotikus kapcsolati) TŰZ.

Ez nem egy rossz konstelláció. Most annyi van, hogy egyértelműen nyomulnod kell és több mint valószínű lesz egy jó kis viharos romámcód a sráccal. Kívánom neked, hogy minél olyanabb amilyenre vágy ebből!

30+/F

Tiniszerelem a legjobb. (tinikor 12v.13v.14-től 18 v. 19-ig) Tudom már felnőttek vagytok. ;-)

2012. okt. 13. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Kívánom neked, hogy minél olyanabb amilyenre vágyOL ebből! *
2012. okt. 14. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!