Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire fontos a szex? Vagy miért kérnek ilyen
gusztustalan módon tanácsokat?
Figyelt kérdés
De komolyan...Jó persze, szeretnének tanácsot kérni emberektől.De miért így megfogalmazva? Hányingert kapok attól, hogy folyton jönnek itt a "punci, a kuki, a leszoptam a faszim, kinyaltam a nőmet," kifejezésekkel. Nem lehet ezt kulturált módon megfogalmazni? Alig van már olyan kérdés, ahol igaz szerelemre kérnek segítséget. Mindenhol a szopás, nyalás, seggbe...Ennyi primitív ember van itt? Ha nem életbevágóan fontos, akkor miért nem lehet az a magánügye egy embernek, hogy hol, mit, kivel csinál?
Fogalmad sincs kiről beszélsz...azért tényleg sajnállak és szánlak. Majd egyszer össze jön neked is, ne aggódj!
2009. szept. 26. 00:08
13/26 A kérdező kommentje:
Aháhá. Nos, írhatnám, hogy téged még szánni sem érdemes, de miután problémád van az "összejön" leírásával, azt hiszem, inkább nem pazarolok rád több energiát:D Legyen szép éjszakád:)
2009. szept. 26. 00:21
14/26 anonim válasza:
interneten vagyunk..kit érdekel mit írok? senkit..pont
2009. szept. 26. 00:27
15/26 anonim válasza:
lehet hogy hülyeség amit írok de azé nembiztos...
a magyar nyelv egy gyönyörű nyelv ebben aszthiszem egyetértünk de sajnos vagy hálistennek egy adott tárgyról vagy testrészről vagy bármiről a magyar nyelvben bárhogy kifejezheted magad...hiszen nézz körbe kicsit a németek csak fick-elnek az angolok meg csak fuck-olnak
inkább örülj hogy ilyen változatos a nyelv amit beszélsz
2009. szept. 26. 00:43
16/26 anonim válasza:
Óóó, tehát már az "összejön" szóval is gondod van. Ez hihetetlen, tényleg nagyon szórakoztató vagy. :)Bár nem csodálom, hogy senki nem akar veled lefeküdni, ha ilyen nézeteid vannak. És köszi, isteni éjszakám volt, szexszel körítve.
2009. szept. 26. 07:31
17/26 anonim válasza:
Már rég vége annak a korszaknak amiről te álmodsz édes fiam!... Ha lenne fogalmad arról hogy miről is beszélsz akkor inkább hallgatnál...:-j
2009. szept. 26. 08:02
18/26 anonim válasza:
Te egy sznob vagy ember... Ilyen nézettel még pasid sem lesz, nemhogy barátnőd!
A helyesírás engem is nagyon zavar, ennek itt szavakat is szoktam adni... DE! ez nem jelenti azt, hogy nem lehet kimondani, amit az ágyban csinálunk!
"Orálisan kielégítettem a barátom"="Leszoptam" Tudod, ezt mi így hívjuk, és sajnálom ha a Te ritka magas IQ-dal nem tudod ezt tolerálni...
Azért fontos a szex, mert egy harmónikus párkapcsolathoz szükség van kielégítő szexre is.
Itt kérnek tanácsot, nem rossz dolog az, és az sem, ha a ténykedéseiket nevükhöz illő kifejezéssel illetik meg!
-ReapeR-23/F
2009. szept. 26. 08:03
19/26 anonim válasza:
Nem tudom mi a bajod a "punci, kuki" szavakkal pl. És talán azért kérnek iylen tanácsokat, mert ez a szerelem, SZEX kategória. Azért az emberek többségének fontos, hogy a szex jó legyen, és azért érdeklődik itt.És nem primitív dolog az se, ha pl az orális, vagy anális szexről kérdezősködik valaki. Ha őt meg a párját ez érdekli, téged miért zavar? Amúgy ez nem egy élménymegosztó oldal, ahol mindenki elregéli a tegnap estéjét, hanem névtelenül tanácsot kér szintén névtelen válaszadóktól. Amúgy hány éves vagy, hogy ennyire kiborulsz a szextől?
2009. szept. 26. 09:03
20/26 anonim válasza:
Tudod, lehet, hogy te konzervatív vagy, nincsen ezzel semmi baj, ha neked így jó. De nem értem ettől valaki miért nem mondhatna ki olyan szavakat hogy: punci,kuki,nyalás...stb. Attól, hogy te primitív dolognak tartod a szexet és a vele kapcsolatos dolgokat, másnak még nem kötelező gyorsan misszionárius pózban a takaró alatt szeretkezni egy pisszenés nélkül. Tudod vannak olyan emberek, akiknek fontos a szex és tesznek érte, hogy még jobban érezzék magukat a párjukkal az ágyban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!