Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak az én pasim annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én pasim annyira kocka, hogy elfelejti a randinkat egy nyomi játék miatt?

Figyelt kérdés
Tegnap óta nem válaszolt az üzenetemre, most jött az sms, hogy kijött egy új játék és egész éjszaka azzal fog játszani. Normális, hogy a szexet játékra cseréli? o.O
2012. szept. 21. 22:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én is szeretek játszani, de ha lenne egy barátnőm és ő is ráérne, akkor nem a gép előtt gubbasztanék az biztos. Vele lennék. Nekem fontosabb egy ember természetesen, mint egy játék.
2012. szept. 22. 19:50
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Lvl 26-os Embermage-m van, tényleg jó játék.
2012. szept. 22. 20:15
 23/25 anonim ***** válasza:
Ez szép.3 hete nem találkoztatok és még a pofádba vágja hogy most inkább játszana.Hát szerintem egyértelmű a tény hogy te egy buta liba vagy aki mindent eltűr de te is megéred a pénzed.Azzal jössz hogy a szexet a játékra cseréli amikor nem az lenne a lényeg hanem az hogy együtt legyetek.Őszintén szólva mindketten megérdemlitek egymást.Az a baj hogy rengeteg ilyen pocsék kapcsolat van ezen a világon
2012. szept. 23. 12:33
 24/25 anonim ***** válasza:

Hehe, nekem is volt anno egy ilyen pasim.

Meztelenül feküdtem az ágyán, széttett lábakkal, aztán amikor erre nem rragállt még megpróbálltam finoman rá is mászni. Erre azt mondta hogy hagyjam, mert most játszik. Megkárdeztem tőle, h mi fontosabb:én vagy a gép? Volt pofája azt mondani hogy most a gép, mert filmet is ír lözben amiért kap pár száz ft-ot. Plusz ha nem doglalkozil a karijával akkor mit tudom én mi lesz.

Na az ilyet gyorsan DOBNI KELL!!! Mert csak szexre kellesz neki amikor eszébe jut.

Nekem azóta van másik barátom. Ő is szeret játszani, viszont ha szexelni hívom ugrik.

Ha épp eggyütt vagytok, többet vagy te nála, mint ő nálad.

Vagy nem?

2012. szept. 30. 04:18
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem, pont fordítva volt, mivel nekem saját szobám van. Nem mellesleg már nem vagyunk együtt ;)
2012. okt. 1. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!