Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én pasim annyira kocka, hogy elfelejti a randinkat egy nyomi játék miatt?
Figyelt kérdés
Tegnap óta nem válaszolt az üzenetemre, most jött az sms, hogy kijött egy új játék és egész éjszaka azzal fog játszani. Normális, hogy a szexet játékra cseréli? o.O2012. szept. 21. 22:39
12/25 anonim válasza:
23 évesen xboxon kellene tolnia. :D Viccet félretéve: beszélgess el vele erről. Esetleg kérhetsz szünetet, hátha észbe kap. Azért azt meg kellene értenie, hogy ez csak egy játék amit megun akár 1 hét alatt. -.-
13/25 anonim válasza:
Baromira szeretek játszani, de az asszonyt nem hanyagolom egy játék miatt, bár asszonykám megérti, hogy néha kell egy kis "nélküle levés", de ezt nem így intézem, hogy b@szok rá... beszélgess el vele erről, ha felfogja amit mondasz neki, változni fog. Ha nem... nos ezt észre fogod venni. (neki pedig üzenem, az a játék tényleg jó, de egy jó uram bocsá' egy jó dugást nem szalasszon már el egy játék miatt... marha...)
14/25 anonim válasza:
Hát szakmája ellenére sem normális ez, ez amolyan szakmai ártalom.
15/25 anonim válasza:
Itt arról van szó, hogy van egy hobbija a srácnak és egy este a hobbit választotta a barátnő helyett.
Teljesen mindegy, hogy mi ez a hobbi és ez most tényleg annak tekinthető-e. Egy napot te is kibírsz nélküle.
16/25 anonim válasza:
Szeriontem itt nem csak egy napról van szó :D
17/25 A kérdező kommentje:
Konkrétan 3 hete nem találkoztunk, mivel mindig közbejött vmi. De ezt a bizonyos beszélgetést nem fogja elfelejteni egy jó darabig, abban biztos vagyok.
2012. szept. 22. 12:42
18/25 anonim válasza:
Hűha.. Most nem lennék a pasid helyében, abban biztos vagyok.
19/25 A kérdező kommentje:
Sztem ő is így gondolja :D
2012. szept. 22. 17:51
20/25 anonim válasza:
Ha 3 hete nem találkoztatok, akkor te már gyakorlatilag dobva vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!