Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért utáljátok annyira a házi munkát?
28 éves vagyok,van egy pici garzon lakásom Budapesten,az elmult 10 évben jo pár lány volt már nálam,de eddig mindenki utálta a házi munkát,még a saját tányérját,poharát se mosta el,akkor se ,ha több napra volt nálam,persze volt egy barátnőm több hónapig is,aki közölte amikor az ebédet én föztem,hogy ö bizony nem mosogat..árt a körmének !hol lehet rendes -házias lányokat találni,nem kivánom,hogy állandóan a konyhában legyen,de valamit legalább igyekezzen megcsinálni egy ilyen pici lakásban..
nem cseléd kellene,de talán a saját holmiját rendben tarthatná..!
Én nem tagadom meg a házimunkát, mert szeretem a tisztaságot. Egyeseknek pedig a f@szon jár csak az eszük:DDD
21/L
Általánosíts nyugodtan,nem gáz!-.-
Szakácsnak tanulok és eszméletlenül sokat mosogattam,törölgettem,főztem meg minden egyéb,ha csak a mmai napot vesszük az ultra és hipó szétáztatta az agyonvagdosott kezemet,az égésekről nem is beszélve.
Hazajövök ,itthon kitakarítok,megcsinálom a házimunkát,főzök ha kell,sétálok a kutyákkal este pedig tornázok.
Csináld utánam!:P
Kikérem "magunknak"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!