Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti tényleg lenézitek/szánalmasnak tartjátok a társastáncot?
Figyelt kérdés
Egy haverom szerint a "jó csajok" lenézik aki társastáncol,mert az unalmas,ódivatú.Ez tényleg így van? 14+ lányok válaszai érdekelnének.
16/F
2012. szept. 21. 19:00
11/14 anonim válasza:
Dehogyis! Sőt, jó pont, mert én is szeretném megint elkezdeni a társastáncot, úgyhogy így lenne aki tanítana.
12/14 rejtőke válasza:
Én nagyra értékelném, és egyáltalán nem b*zis. Sőt, szerintem ma kincset és az olyan srác, aki tud táncolni. Hát, a tipikus "jó csaj" kategóriába nem tartozom bele, de azért ez kikívánkozott.
15L
14/14 anonim válasza:
en mondjuk azt h felig-meddig a kategoriaba tartozom, de azok a csajok igen lenezik a tarsas tancot, gaznak tartjak.. de nyugodj meg olyan aki nem megjatsza magat es tenxleg igy is gondolja, nagyon keves van
En szemrly szerint nem szeretem a tarsas tancot, de ez szerintem izles kerdese. Es tegyuk fel ha talalkoznek egy pasival akit nagyon birok, nem erdekelne hogy most milyen tancot tancol. Remelrm segitett :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!