Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem nevetséges szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nevetséges szerintetek vagy épp szánalmas, , ha egy átlagtól rondább arcú lány csábítóan viselkedik?

Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 17:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Van egy színésznő, már kicsit idősebb a nevét nem írom le.

Annak idején azt mondták róla, hogy a legszebb csúnya lány. Neki olyan kisugárzása volt, hogy bizony sok ember oda volt érte. A kommentedből az derül ki, hogy el ítéled, vagy legalábbis sajnálod őt. Lehet, hogy hamarabb lesz partnere, mint neked, aki ki is tart mellette.

2012. szept. 21. 18:06
 12/17 A kérdező kommentje:

Érdekes, mert én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. A fiúk minden esetben kiröhögték az ilyen lányt, meg egymás közt jól kibeszélték, mikor ugratták egymást, hogy fúj, hagyjál már ezzel a bányarémmel, és hasonlók.

Meg zacskót kéne húzni a fejére, stb.

2012. szept. 21. 18:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Én vilàg életemben csunyànak làttam magam, ezt tàplàltàk belém...Sokszor szerettem volna azt érezni, hogy én is szép vagyok, néha sikerült is, aztàn làttam, hogy mégsem vagyok az...nem igazàn tudok csàbitoan viselkedni...eddig mindig csendesebb fiukat részesitettem elényben, elöttük hamarabb megnyiltam...a mostani pàromnàl is nehéz néha csàbitoan viselkednem, ami tudom, hogy nem normàlis, de hàt...szerintem nem ciki, inkàbb az, ha mindenkivel viselkedik ugy. Az szànalmas. De a szép nökröl is ez a véleményem:)
2012. szept. 21. 18:09
 14/17 anonim ***** válasza:
A fiúk azért röhögik ki a csúnya lányokat,mert egymást beleviszik a hülyeségbe,pedig lehet,hogy valamelyiküknek tetszik,de nem merik bevállalni,nehogy a többiek röhögjenek rajta! Tudom,csajoknál is így van.Én pl.egyszer azért nem jöttem össze egy sráccal,mert a barátnőim csúnyának tartották,és röhögtek rajta,és én nem mertem bevallani,hogy nekem tetszik,ezért csak szenvedtem,de nem mertem randizni vele,nehogy rajtam is röhögjenek:( Mostmár persze lesz@rnám mások véleményét,de 15 évesen még a társaság diktált...
2012. szept. 21. 18:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem nevetseges, egyszer valaki raakad a horogjara.
2012. szept. 21. 18:28
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Honnan tudod, hogy ő mit gondol magáról, milyennek tartja magát? Minden bizonnyal ő szépnek érzi magát és van önbizalma ami nem baj és az hogy neked nem tetszik, még másnak tetszhet. Ha akar tőled valamit és nem tetszik, szépen visszautasítod. A szemedben mindegy hogy viselkedik, mert te már elkönyvelted magadnak ronda lánynak...
2012. szept. 21. 19:35
 17/17 poiu ***** válasza:
A tettetett csábítás ciki, bárkitől jön. Ha valaki őszontén beindul és attól ilyen, az tiszteletreméltó, bárkitől jöjjön.
2012. szept. 30. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!