Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok és holnap randim van, mi a szöszt csináljak?
halaszd el.betegen csak rosszul sülne el.
ha tetszel neki megérti
Szerintem jobb lenne, ha lemondanád de te tudod...
tea,pihenés,gőzölés, ebben a helyzetben nem sok mindent tehetsz. Errefelé is már egy csomóan ilyen tünetekkel betegedtek le a napokban, nem hiszem hogy ők kevésbé vigyáztak volna
Engem nem tartana vissza ez. Arra persze figyelnék, hogy ne fertőzzem meg. Még jó kis ürügy is lehetne egy második, "szipákolás" nélküli randihoz :D.
De ha megbeszéled vele, hogy egy héttel el kellene halasztani túlzott taknyosság miatt, az sem rossz ötlet, de ezt telefonon tedd meg, hívd fel, ne a faszbukon írj rá, mert lekoptatásnak érződhet.
Két napja hasonló tüneteim voltak,de nagyon folyt az orrom.Elmentem a patikába,ott ajánlották a wick forró vizes port.2x ittam belőle,és sokkal jobban lettem tőle!
5csomag van a dobozban,1090 forintba került!Tegnapelőtt még azt hittem,hogy le kell mondjam a szombati találkozót,de már nem.:)
Ajánlom Neked ezt a port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!