Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Robex92 kérdése:
Keresnék olyan lányt aki szereti ha lepisilik illetve ha bepisil! Van köztettek ilyen?
Figyelt kérdés
lehet hogy ez betegnek hangzik de nekem ez jön be!2012. szept. 19. 22:31
11/13 anonim válasza:
vannak nők akik ezt elvállalják pénzért van róluk elég sok video a netten. lehetséges ő náluk ki néne próbálkozni de azt hogy átlagos csaj csinálja, nem tudom.
12/13 anonim válasza:
te beteg vagy? ez undorító ezt senki se csinálja
ez undi aki szerint így van dobjon meg egy üzivel
13/13 anizotropikus válasza:
Kár ítéletet mondani a kérdező felett!
Sok esetben az ember nem tudja mit és miért tesz meg kedvesével, pedig mindennek oka van.
Ha valakire valóban odafigyelsz akkor titkolt vágyait is teljesítheted anélkül, hogy a miértet értenéd.
Ha a két partnernek jó amit tesznek akkor az nem perverz és nem beteg dolog!
Ezt amúgy - Fritz Kahn:A szerelem iskolája -című 1968-ban kiadott könyvében leírja!
Remélem ti nem vagytok sokkal ostobábbak mint a Kádár rezsim begyöpösödött fejű adminisztrátorai?
Mert ha igen akkor valamit nagyon elpuskázunk gyerekeim:(
(Dédi vagyok!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!