Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb szinglinek lenni ugye?
Attól függ. Ha boldog kapcsolat és szingliség közül választhatsz akkor inkább a boldog kapcsolat.
Ha rossz kapcsolat, folyamatos veszekedéssel és féltékenységgel fűszerezve illetve szingliség közül választhatsz, akkor szinglinek jobb lenni.
Mindenki gondoljon az idősebb korára. Egyedül öregen kuksolni és várni a véget, vagy a család, és unokák körében eltölteni az utolsó napokat.
Te melyiket választanád? A szinglik azok akik képtelenek bárkihez is alkalmazkodni és szinte csak a maguk szemszögéből látják a világot. Ez a szingli dolog mint egy csomó más hülyeség az amerikai filmdömping hatása. Én speciel a legnagyobb butaságnak tartom. Régebben is volt hasonló Magyarországon is, csak agglegényeknek hívták őket. (Agg asszonyokról nem beszéltek)
Én a páromat, és a gyermekemet, és a még megszületendő gyermekeimet nem adnám semmi pénzért. Nézzétek meg, hogy hány ember sír itt, hogy nincs párja, mert egyedül érzi magát, nincs kihez szólnia, mert az esetleges barátai idejét leköti a családja. Nem vitatom, hogy van egy két ember aki nem alkalmas a közös életre, de nem ez az emberek többségének az élettől való elvárása.
Egy szingli soha meg nem tudja, hogy micsoda felemelő érzés egy gyermek és a család. Várnak rád, és ha megjöttél csak úgy lógnak rajtad a gyerekeid és a férjed is . nincs is ennél jobb érzés. Persze ehhez rendezett életre van szükség. Ezért válassz körültekintően társat, és élj teljes életet.
Nem rád gondoltam, második. :) Azt hittem, érthető, hogy egy véleményen vagyunk.
Azt vettem észre, hogy a fiatalok bonyolult elméleteket, tapasztalatot alig látott igazságokat alkotnak a kapcsolatokra. Olyan ez, amikor valaki mindent megtanul a festészet elméletéről, aztán egy ovis jobb napocskát rajzol. Bele kell menni, ki kell próbálni és ha nem megy, magunkba kell nézni.
Kérdező, ilyen nincs. Súlyos betegeket, sérülteket is láttam kapcsolatban. Esetleg börtönben vagy? Ott is lesz párod. :)
17:06
Ez butaság, mert ha téged a gyerekek és a boldog családi hangulat tesz boldoggá, az még nem jelenti azt hogy a másiknak is ez az álma. A szingli nem fogja megtapasztalni hogy milyen a gyerekzsivaj, de te sem fogod megtapasztalni hogy milyen bejárni a világot, felmászni a hegy tetejére, kiugrani egy repülőgépből vagy egy torony tetejéről ejtőernyővel, és még sorolhatnám. Most érvelhetsz azzal, hogy ez téged nem érdekel és hülyeség, de a szingli is érvelhet azzal hogy őt meg a kötöttségek nem érdeklik.
Szóval nem kell általánosítani, és skatulyázni hogy márpedig ez az élet legfontosabb dolga. Mindenki döntse el hogy számára mi a helyes, és élje aképp az életét. Nem viccből nem születtünk egyformának, és nem viccből más minden ember gondolkodása.
Én szeretnék hosszú kapcsolatot, gyerekeket, és ugyanakkor bejárni a világot.
Nehéz lesz? Nem tagadom, de legalább van benne kihívás. :)
Persze annyi helyen biztos nem járok majd, mint egy igazi szingli, de én el fogom tudni mesélni a kalandjaimat az unokáimnak, ő meg egyedül öregszik meg.
Amúgy meg jobb szoros párkapcsolatban élni. Mindig van veled/melletted valaki, aki szeret és akit szerethetsz. Emellett anyagilag is jobban kijöttök. Többet lehet félretenni az világ bejárására. :)
Én nem akarok soha megöregedni:)
Amíg nincs gyereked,családod,addig örökre fiatal maradhatsz.
Én teljesen depressziós lennék,ha családban kellene élnem.
Minden nap egyforma,semmi értelme az életnek úgy.
Rengeteget láttam már.Felkelnek,dolgoznak,hazamennek.ott a gyerek,bajok vannak,aztán örülnek,ha 1 évben egyszer nyaralnak,azt is a gyerekkel a nyakukban.
Aztán ez megy vagy 30 évig,aztán a nagy fáradtság közepette összeesel valahol és meghalsz.
Kösz,de én ezt kihagyom.
Utolsó: te már külön élsz a szüleidtől, teljesen függetlenül?
Ha igen, akkor vagy rád is igaz, amit leírtál, vagy pedig úgy keresed a pénzt, hogy egy család se változtatna ezen.
Ha meg nem, majd fogsz.
Én teljes függetlenségre vágyom:)
Ebben semmi nem gátolhat meg.
Nem hinném,hogy lenne különbség.
Néha még a szülőkkel rosszabb is élni,mint egyedül.
Arról ne is beszéljünk,amikor vki nem szingli és a párjával együtt a szüleinél laknak,és még gyerek is van,na az a rémálom csúcsa lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!