Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak. A barátnőm, már töbször is, nem akar velem szeretkezni. Eddig sosem volt probléma, de mostanság úgy tűnik, hogy fél valamitől. Szerintetek mit csináljak?
Beszéljétek meg. Nem biztos, hogy másik pasi van a dologban, egyszerűen lehet, hogy nem akar vagy nem tud beszélni róla, hogy miért nem kíván.
Elmondom az én esetem: imádom a barátomat, de volt már egyszer kétszer, hogy szex után húgyúti fertőzésem lett. Igen kellemetlen dolog ez. Miután rájöttem, hogy köze lehet a szexhez egyszerűen nem kívántam, kerültem, nehogy előjöjjön. Aztán megbeszéltük a párommal, persze igen nehéz ezt megmagyarázni neki, de megértette, én orvoshoz mentem és mindketten kaptunk gyógyszert, azóta sem jött elő.
Szóval ez is lehet a dolog mögött, vagy csak egyszerűen már nem kíván és nehéz neki bevallani, mert ez jó eséllyel a kapcsolatotok végéhez vezethet.
Biztosan tudja az okát, csak nem meri bevallani... lehet, még magának sem.
Mindenképpen meg kell beszélnetek.
nem volt a legutóbbi alkalomkor kicsit durvább hevesebb a szex? mondjuk nagyon megkívántatok egymást?
nekem volt olyan hogy hevesebbek voltunk és fájt utána, és egy darabig nem is voltam képes utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!