Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma lehet e ha a párom 17 évvel fiatalabb nálam . Én 54 vagyok és el akar vennk feleségül . Habozok nemtudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 11:01
1/10 anonim válasza:
A kor nem számít, ha szeretitek egymást, akkor miért ne?
2/10 anonim válasza:
Ne azzal törődj majd mások mit gondolnak..
Légy önző és a saját boldogságodért tegyél meg bármit
Halgass a szívedre ;)
3/10 anonim válasza:
Ha meg tudod adni neki amire igénye van akkor nem lesz gond később sem.
A háztáji legyen rendben, a családi béke és szeretet érdekében. Még gyerekvállalás is lehetséges!
4/10 anonim válasza:
Ez függ egy pár dologtól. Az én szüleim között is nagyobb korkülönbség volt és anyukám idősebb, ennek következtében, 13 év után elváltak. Miért kell összeházasodni? Nem elég, hogy együtt vagytok?
5/10 anonim válasza:
11:38
Tényleg, tök logikus, hogy ha a te szüleid között nagy a korkülönbség, és el is váltak, akkor mindenki más is elválik, ha nagy a korkülönbség...
Kérdező, szerintem vágj bele:)
6/10 anonim válasza:
ha nem vagy gazdag, ő meg szegény, akkor akár. neked kell tudnod.
7/10 anonim válasza:
Nem azt mondtam ezzel, h mivel elváltak a szüleim, másoké is elválnak, de kösz, h kiforgattad a szavaimat. Csak egy példát mondtam arra, h mi történhet, ilyen esetben. Elnézést, ha ez jött le belőle.
8/10 anonim válasza:
Szia!
Felnőtt emberek vagytok, mégis miért ne vehetnéd feleségül? Ha 20 éves lenne akkor is.
Csak az számít, hogy szeretitek egymást és boldogok vagytok.
Szóval sok sikert! :)
22/N
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat, Én vagyok a nő:) az idősebb:) Talán még van remény akkor a boldogságra. Igaz az is h minek megesküdni ..de ha Ő azt szeretné hogy vegyem fel a nevét ....
2012. febr. 12. 11:12
10/10 anonim válasza:
Ha ő a férfi és a fiatalabb és ő akar elvenni feleségül, akkor nincs min gondolkodnod :) Nagyon szerethet téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!