Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-21éves lányok járnátok 1 nálatok fiatalabb fiúval?
Nem igazán. Mármint ha vkivel jól ellennék, meglenne a vonzalom, megszeretném akkor emiatt nem mondanék nemet, de alapvetően nem tudom elképzelni azt, hogy egy nálam fiatalabba szeressek bele. Alapvetően a koromhoz képest is komolynak tartom magam, és a fiúkra jellemző, hogy később érnek, mint a lányok. Persze vannak kivételek, csak még nem igen találkoztam vele:D
Még velem egyidős sem tetszett igazán soha:) Nálam a plusz 3-5 év az ideális.
21/L
én nem...
20L
na jó, talán egy év férne bele, de inkább ne...
4es szerintem pont emiatt vagy gyerekes,
végülis egy 20 és egy 25 éves srác között nincs olyan hatalmas nagy különbség, se belül se kívül.
de ha te az ismerkedést úgy kezded hogy rögtön a kora érdekel és emiatt már el is ítéled mert neked az a legfontoabb hogy 22 vagy 24 éves akkor igen csak gyerekes vagy :)
Látom a szövegértelmezés nem az erősséged.
Mint írtam, nem lenne kizáró ok, nem mondanám vkinek emiatt azt, hogy kössz nem.
Ha meg tud győzni, hogy 19 évesen is van olyan érett szellemileg, mint egy idősebb, akkor nem fog érdekelni a kora.
De mint mondtam, én nem találkoztam még ilyennel.
Még egy kicsit menj vissza a gimibe és gyakorold a szövegértést.
gimiben van még;)
amúgy meg de, egy 20 és egy 25 éves srác között isssszonyatos különbségek vannak. volt 20 és 25 éves barátom is... ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!