Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni?
Hú,hát ez nem hangzik túl jól. Én még csak frissen éltem át ugyanezt az érzést, akkor ennyire nehéz lesz elfelejteni?
20/F
sokan azt szokták , hogy keresnek új társat és azzal feledtetik, még ha nem is mindig vallják be maguknak.
neked nemtom mennyi párod volt azóta, de ha csak 1 és az nem jött össze akkor valszeg azért gondolsz megint az elsőre.
sztem ezeket az alvás előtti pozitív gondolatokat kéne megszüntetned, amit felé generálsz. De, hogy mivel azt nehéz megmondani. próbálj ki módszereket,ami eltereli a figyelmedet. mondjuk alvás elött nézz vmi jó sorozatot, olvass v mondanám a zenét is de az lehet nem jó választás.
első: mindenkinél más időtartam szerintem a felejtés
második: próbálok mindent de nem jött össze
harmadik: 2 fiúm volt 2-3 hónapig mind a kettő az egyik mellett sikerült elfelejtenem,de átvágott..így vissza estem de próbálok minden erőmmel azon lenni hogy elfelejtsem és pozitívan állni ahoz hogy őt nem kaphattam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!