Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akivel még általánosba ismerkedtünk meg.Most jár egy nagyon helyes fiúval akibe azt hiszem szerelmes vagyok.Nem tudom ő mit érez irántam.De ha összejönnék vele nagyon meg haragudna a barátnőm, én lennék a "gaz csábító" és igaza lenne ezzel tisztában vagyok, de hogy tudnám elfelejteni, vagy mit tegyek?Felejtsem el?
2012. júl. 10. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Barátnők között ez aranyszabály: nem csábítjuk el egymás pasiját! Gondold el, neked milyen érzés lenne fordított helyzetben. Egy pasi miatt nem teheted tönkre a barátságotokat. Tessék elfelejteni azt a pasit, rengeteg másik van még, és a kérdésed alapján elég fiatalka lehetsz. Menj, ismerkedj sok emberrel!
2012. júl. 10. 17:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, am 16 éves vagyok:)De tudod nem azt a vonzódást érzem, hanem azt az igazi szerelmet!Amúgy a barátnőm már megcsalta meg ilyenek szóval még az is lehet hogy szétmennek.
2012. júl. 10. 17:14
 3/3 anonim válasza:
Szerintem először gondold végig, hogy az a barátnő igaz barátnő-e. Ha igen, akkor hagyd a pasit, mert igaz barátból nem sokat találni, pasiból viszont igen. Ha meg nem igaz barát, akkor nem éri emiatt stresszelni...
2012. júl. 10. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!