Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert hiszik azt a srácok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hiszik azt a srácok, hogy a nőknek csak az izmos, kondis fiuk tetszenek?

Figyelt kérdés

en imadom a mackosabb pasikat, oket lehet igazán olelgetni. sokkal nyugodtabban alszok egy pasi,puha hasan.

annyira nem tetszenek a kondisok. de csak ezek nyomulnak rám.

ugy szeretnék egy aranyos srácot, akit olelgethetek non stopban:D

16L

2012. szept. 17. 17:40
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

ne haragudjatok, de nem kéne ilyen primitíven oltogatni egymást.

feltettem egy kérdést.ez csak az én véleményem, hogy jobb szeretnek egy testes baratot, meg egy olyat,akivel másról is lehet beszélni,mint az edzés

2012. szept. 18. 05:46
 22/25 anonim ***** válasza:

"Kedves utolsó te nagyon okos vagy hallod."

Köszönöm az elismerést, örülök, hogy felnézel rám.

"Fingod sincsen az emberi testről"

Ezt már leírtad néhányszor. Valami új?

"Napi 3-szori kajálás egészségtelen nem baj,mert ha többször kicsiket tolsz akkor fenntartod az anyagcserédet és a szervezeted elkezdi a zsírokat lebontani"

Ott van a probléma, hogy te azt képzeled, hogy a szervezetben jelenlévő zsír egészségtelen. És hiába vezetné le neked tudományosan bárki, hogy ez hülyeség, te ehhez úgy ragaszkodsz, mintha az életed múlna rajta. Innentől kezdve felesleges ezen vitázni.

"Kitartást hagyjuk jó,legyen már egy komoly melód,mellette vállalkozásod,járjál egyetemre,és menj este edzeni."

1. Van diplomám, és komoly melóm van, mellette esténként járok edzeni. Igaz, nem gyúrni, hanem pl. futni.

"Toljad a kaját, mégha nem is esik jól"

Mi a jó francnak ennék, ha épp nem esik jól? Ha ez nem egészségtelen, hogy tömöd magadba a kaját, amikor már legszívesebben kihánynád, akkor semmi sem..

Nem fogod elhinni, de az emberi testnek van egy saját, jól működő szabályozórendszere, és az éhségérzet tökéletesen jelzi azt, hogy mikor van szükséged a kajára.

"Megtanít célokért dolgozni,kitartást,koncentrálást."

Bármilyen sport képes erre. Mondjuk én a gyúrást nem tekintem sportnak.

"Ajánlok egy könyvet:Lenkei-Cenzúrázott egészség.

Igen szcientológus igen az,de az elv nagyon igaz."

Idézet a reklámból: Miért csak a civilizálatlan népek élhetnek 100 évig?

Ez el is mond mindent ennek a könyvnek a komolyságáról.

Csak egy olyan civilizálatlan népet mondj, ahol 100 év az átlagéletkor.

Ha annyira buta vagy, hogy nem látod át, hogy ez az egész csak jól hangzó összeesküvés-elmélet, aminek az egyetlen célja, hogy Dr. Lenkei bácsi megvehesse az új Ferrari-t, akkor reménytelen vagy.

"Azér megnézném azokat a 60éves foszerokat hányszor tudnak odaverni az asszonynak,vagy hogy néznek ki hozzá,vagy hogy milyen erőnlétük van"

Nem kérdezgettem soha, hogy hányszor tudnak odaverni az asszonynak. De 60 évesen már természetes, hogy nem annyiszor, mint egy huszonéves.

Hogy néznek ki? Változó. Van, amelyik kövér, nagydarab, sörhassal, van amelyik sovány, szíjas, és van teljesen tök átlagos is. De nem a kinézet számít.

Erőnlét tekintetében meg eléggé a toppon vannak. Persze mozgékonyságban, pl. sprintben már nem veszik fel a versenyt a fiatalokkal, de röhögve végigdolgoznak 12 órát olyan helyeken, ahol a gyúrósok pár óra után már csak nyüszíti tudnak, hogy "pihenjünk mááá".

2012. szept. 18. 08:27
 23/25 anonim ***** válasza:

[link]

ezt még az előző kommentemhez.

Nem azt mondtam,hogy a zsír egészségtelen hanem a sok zsír,ha már pockos az ember az már sok zsírt mutat,ami esztétikailag sem szép és egészségesnek sem mondható.

Pedig a civilizálatlan társadalomnak van olyan tudása amit nem ártana ha idehoznának,olvasd el a Robin Shrama:A szerzetes aki eladta a Ferráriját című könyvet az indiai filozófiáról ír.

Nekem az erőnlétemmel nem hinném baj lenne,simán letolok 2órás edzést aztán otthon is teljesítek (:D értsd szex),akár 3-szor is ha kell,sose vagyok fáradt,futni nem tudok annyi,de sétálni volt,hogy 50km meg se kottyant egész nap mentünk pl:Prágában.

2012. szept. 18. 14:16
 24/25 anonim ***** válasza:

Minden nőnek az számít, hogy a férfi nagydarab legyen. Igaz, hogy kevésbé lényeges a nőknek, hogy izomtól vagy zsírtól nagydarab-e az ember. De ettől függetlenül a nők az izmot részesítik előnyben.

A nőknek az a legfontosabb, hogy a férfi ne legyen vékony. A kérdező sem kivétel. Ezért van a vékony férfiaknak a legkevesebb esélyük.

2012. okt. 2. 18:41
 25/25 anonim ***** válasza:
23as lényegében én is így gondolom.Persze nem igaz, hogy a vékony férfiknak nincs esélyük a nőknél.Van esélyük,főleg kövér,ápolatlan nőknél.Azért látni kövér nöt vékony férfival,és nem azért mert a kövér nőknek ők az esetei,csupán megalkuvás mindkét nemnél.
2013. aug. 16. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!