A nőknek tényleg ilyen férfiak tetszenek mint tabáni istván? Jellemileg? Nő vagyok, csak kérdem hogy a többi nőnek ilyen tetszik e.
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 14:30
2/20 anonim válasza:
nekem nagyon bejönne, mert művészlélek. nem arrogáns, hanem tiszta szív ember.
3/20 anonim válasza:
nekem nem. túl anyámasszonykatonája, túk érzékeny. nem, nem jön be.
4/20 anonim válasza:
Szerintem csak a tiniknek meg azoknak jön be, akik megrekedtek ezen a szinten.
5/20 A kérdező kommentje:
igen mindenkinek más a véleménye, azért sok nőnek tetszik tabáni,de nem azért ,és csak annak aki megrekedt ilyen szinten. általában a nők szeretik az érzelgős férfiakat, előnyére vált a sírás is, és nem az a vagánykodós fajta ,nekem azok nem jönnek be.!vagánykodnak de ugyan miért?????semmijük sincsen. nem értek el semmit az életben sem.
2009. dec. 14. 14:43
6/20 anonim válasza:
tiniknek???? dehogy is :D tiniknek bad boyz jön be
7/20 A kérdező kommentje:
:)
előttem szólónak tökéletesen igaza van:)))))))))))))))))
2009. dec. 14. 15:18
8/20 anonim válasza:
Szerintem sok nőnek bejön jellemre. Én pl. nem a bunkó, felvágós pasikat szeretem.
9/20 anonim válasza:
aranyos...de egy idő után idegesítene...
10/20 anonim válasza:
Nekem sem jön be...,én a vagányabb pasikat kedvelem,de azért legyen érzékeny is,ha kell.Ez az ember egy idő után,halálra idegesítene azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!