Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek rossz tulajdo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek rossz tulajdonságok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok ribanc,de szeretem az életet és leszrom hogy mit gondolnak rólam mások ezért én mindent kiszeretnék élvezni mert csak egyszer élünk végülis :)

Nagyon szükségem van az emberekre,hogy emberek között legyek.Imádok vásárolni,a divatot imádom szeretek jól kinézni,mindig mehetnékem van,imádok utazni bárhova bármikor.Ha hajnali 3 kor valaki felkeltene hogy pl utazunk afrikába úgy pattannék ki a kbszott ágyból mint aki lángol :D

Viszont nagyon hangulatember vagyok.Mindig változik a hangulatom akkor is ha látszólag semmi nem történt velem.

Szóval szerintetek?

2012. szept. 17. 11:59
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
igen?;)
2012. szept. 17. 13:20
 32/33 anonim ***** válasza:

Hasonló vagyok én is csak fiúban, persze a ruhás dolgok annyira nem izgatnak, de ezen kívül imádok utazni, vásárolgatni, nézelődni, mindig mást megnézni, felfedezni, kipróbálni :)

És mindig jó kedvű vagyok még ha vmi nem is sikerül, naggyából az összes problémát lesz.rom :D

Egyébként szerintem ezek a legjobb tulajdonságok mert az ilyen embereket mindig sokan veszik körül, én is amikor keresek ilyen lányt mindig meg kell küzdenem másik 100 emberrel érte :D

2012. szept. 17. 13:45
 33/33 anonim ***** válasza:

Szerintem igazabol teljesen atlagos tinilany vagy, aki jelen pillanatban ugy erzi, hogy az egesz vilag az o jatszotere, az elet hatalmas buli, ki kell probalni mindent es mindenkit le kell tojni.

Ez teljesen altalanos jelenseg szerintem tinikorban, mar-mar ordito kozhelynek is mondanam, de nyilvan fogsz majd meg valtozni... kerdes az, hogy pozitiv, vagy negativ iranyba-e.

2012. szept. 17. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!