Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek rossz tulajdonságok?
Nem vagyok ribanc,de szeretem az életet és leszrom hogy mit gondolnak rólam mások ezért én mindent kiszeretnék élvezni mert csak egyszer élünk végülis :)
Nagyon szükségem van az emberekre,hogy emberek között legyek.Imádok vásárolni,a divatot imádom szeretek jól kinézni,mindig mehetnékem van,imádok utazni bárhova bármikor.Ha hajnali 3 kor valaki felkeltene hogy pl utazunk afrikába úgy pattannék ki a kbszott ágyból mint aki lángol :D
Viszont nagyon hangulatember vagyok.Mindig változik a hangulatom akkor is ha látszólag semmi nem történt velem.
Szóval szerintetek?
Miért ez a kategória?
Mi ez a kezdés?
Szerintem te túlzol:)
leírtam magamról kb 5 tulajdonságot de te már tudod hogy drogos leszek és prosti:)
Konzervatóriumba jelentkezem jövőre továbbtanulni és vállalom a következményeket a tetteimért,és 17 vagyok:)
Csak azért írtam le hogy ne olyannak képzeljetek mint amit leírt az utolsó válaszoló
előtte:
Akkor nem érdekel mások véleménye ha csak szapulnak mert én élvezem az életet.De ugye nem ez volt a kérdés,hanem hogy ezek mennyire rossz tulajdonságok.
Nem leszek se öngyilkos se depressziós :D nem tudom ezt honnan vettétek:)
Nesze, pörögjél:
Nem vagyok hiperaktív se basszus :DHonnan vesztek ilyeneket már??:DValahova írtam vagy mi?:D
Mindig mehetnékem van igen egy duracell nyuszi vagyok igen de nem hiperaktív;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!