Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek rossz tulajdo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek rossz tulajdonságok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok ribanc,de szeretem az életet és leszrom hogy mit gondolnak rólam mások ezért én mindent kiszeretnék élvezni mert csak egyszer élünk végülis :)

Nagyon szükségem van az emberekre,hogy emberek között legyek.Imádok vásárolni,a divatot imádom szeretek jól kinézni,mindig mehetnékem van,imádok utazni bárhova bármikor.Ha hajnali 3 kor valaki felkeltene hogy pl utazunk afrikába úgy pattannék ki a kbszott ágyból mint aki lángol :D

Viszont nagyon hangulatember vagyok.Mindig változik a hangulatom akkor is ha látszólag semmi nem történt velem.

Szóval szerintetek?

2012. szept. 17. 11:59
1 2 3 4
 11/33 hájaaa ***** válasza:
100%
Hidd el hogy sok olyan "kis"lány van mint te. SOse nőnek fel, mennek a maguk útján, mindig csak szórakoznának, de ennek az éremnek van egy másik oldala is. Nem vállalják a felelősséget a tetteikért, elnevetgélnek a problémákon, elvannak az életben de sosem boldogok. Van pár ilyen nőszemély akár a környezetünkben is találunk ilyet. Belőlük lesz egy jó milliomos feleség(ha megvannak az adottságai), vagy prostik(kell mindig az izgalom az impulzus) vagy egyszerűen drogosok lesznek(belőlük lesznek a legjobb fogyasztók a folyamatos impulzusigény miatt)--> majd öngyilok. Ennyi. Egy egyszerű hisztérika leszel mert nem tudod kezelni a problémákat.
2012. szept. 17. 12:17
 12/33 anonim ***** válasza:
szerintem RTL II:D
2012. szept. 17. 12:18
 13/33 anonim ***** válasza:
ja, és nem irok ki kérdést ha lesz@rom a vàlaszokat, van önkritikàm:)))
2012. szept. 17. 12:19
 14/33 anonim ***** válasza:

Miért ez a kategória?

Mi ez a kezdés?

2012. szept. 17. 12:20
 15/33 anonim ***** válasza:
RTL II
 16/33 anonim ***** válasza:
Nananananaa hàja, a prostihoz teljesen màs indittatàs kell! Persze van olyan aki bulibol csinàlja, de annak elgurult a gyogyszere...
 17/33 A kérdező kommentje:

Szerintem te túlzol:)

leírtam magamról kb 5 tulajdonságot de te már tudod hogy drogos leszek és prosti:)

Konzervatóriumba jelentkezem jövőre továbbtanulni és vállalom a következményeket a tetteimért,és 17 vagyok:)

Csak azért írtam le hogy ne olyannak képzeljetek mint amit leírt az utolsó válaszoló

előtte:

Akkor nem érdekel mások véleménye ha csak szapulnak mert én élvezem az életet.De ugye nem ez volt a kérdés,hanem hogy ezek mennyire rossz tulajdonságok.

Nem leszek se öngyilkos se depressziós :D nem tudom ezt honnan vettétek:)

2012. szept. 17. 12:21
 18/33 anonim ***** válasza:
Kinek mi? Valaki pont ilyen lànyt keres, van akit ez kikerget a vilàgbol is, föleg a hiperaktivitàs! Nem mindenki birja:)
2012. szept. 17. 12:26
 19/33 anonim ***** válasza:
2012. szept. 17. 12:27
 20/33 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hiperaktív se basszus :DHonnan vesztek ilyeneket már??:DValahova írtam vagy mi?:D

Mindig mehetnékem van igen egy duracell nyuszi vagyok igen de nem hiperaktív;)

2012. szept. 17. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!