Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túlélni ha nem szeret viszont és látni sem akar?
Figyelt kérdés
Senki nincs aki átsegítene ezen. :'(
21/N
2012. szept. 17. 11:09
11/17 A kérdező kommentje:
Pedig nem vagyok se kövér, se csúnya sem hülye csak szerencsétlen.
2012. szept. 17. 12:19
12/17 anonim válasza:
Ez az a pont, hogy kérek töled egy képet priviben. Valahogy' nem tudom elhinni, hogy senki sem akart még téged. Szerintem csak te nem vetted észre, vagy nem akartad észrevenni.
13/17 anonim válasza:
Végigolvasna a dolgokat,szerintem az hogy nem jössz be neki az csak egyéni vélemény ne csüggedj emiatt szerintem,persze mondani könnyű:D találsz mást,persze ha nem vagy annyira hihetetlenül csúnya(ezt csak képről lehet megmondani) akkor szerintem simán találsz majd pasit!
14/17 A kérdező kommentje:
Nem a szépségen múlik hanem azon, hogy nagyon ritka az akivel összeillenénk, akihez vonzódnék. Nem jövök össze akárkivel szerelem nélkül.
2012. szept. 17. 18:10
15/17 anonim válasza:
Te az a válogatós lány vagy, aki már a 20. ilyen kérdést teszi fel. Túl lehet élni, csak el kell határozni, hogy na, akkor most ezt én túlélem. Ilyen egyszerű. És nem kell hozzá senki más, csak te magad.
16/17 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy a viszont szeressen akkor sajnos el kell érned, hogy
1. a barátod legyen
2. tiszteljen és felnézzen rád.
Van még egy harmadik kritérium is, de azzal most ne foglalkozz.
Ha ezt a kettőt nem sikerül elérned akkor nem is fog soha kialakulni nála a szerelem. Szerencsére mindkettőre vannak trükkök amivel elérheted hogy felnézzen rád és a barátjaként is odafigyeljen rád.
17/17 anonim válasza:
írtam volna privit. de lelőttek téged ?dező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!