Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet túlélni ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túlélni ha nem szeret viszont és látni sem akar?

Figyelt kérdés

Senki nincs aki átsegítene ezen. :'(

21/N

2012. szept. 17. 11:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Pedig nem vagyok se kövér, se csúnya sem hülye csak szerencsétlen.
2012. szept. 17. 12:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez az a pont, hogy kérek töled egy képet priviben. Valahogy' nem tudom elhinni, hogy senki sem akart még téged. Szerintem csak te nem vetted észre, vagy nem akartad észrevenni.
2012. szept. 17. 12:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Végigolvasna a dolgokat,szerintem az hogy nem jössz be neki az csak egyéni vélemény ne csüggedj emiatt szerintem,persze mondani könnyű:D találsz mást,persze ha nem vagy annyira hihetetlenül csúnya(ezt csak képről lehet megmondani) akkor szerintem simán találsz majd pasit!
2012. szept. 17. 12:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem a szépségen múlik hanem azon, hogy nagyon ritka az akivel összeillenénk, akihez vonzódnék. Nem jövök össze akárkivel szerelem nélkül.
2012. szept. 17. 18:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Te az a válogatós lány vagy, aki már a 20. ilyen kérdést teszi fel. Túl lehet élni, csak el kell határozni, hogy na, akkor most ezt én túlélem. Ilyen egyszerű. És nem kell hozzá senki más, csak te magad.
2012. szept. 17. 20:28
 16/17 anonim válasza:

Ha azt akarod, hogy a viszont szeressen akkor sajnos el kell érned, hogy

1. a barátod legyen

2. tiszteljen és felnézzen rád.

Van még egy harmadik kritérium is, de azzal most ne foglalkozz.

Ha ezt a kettőt nem sikerül elérned akkor nem is fog soha kialakulni nála a szerelem. Szerencsére mindkettőre vannak trükkök amivel elérheted hogy felnézzen rád és a barátjaként is odafigyeljen rád.

2013. ápr. 24. 15:43
 17/17 anonim ***** válasza:
írtam volna privit. de lelőttek téged ?dező
2013. máj. 7. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!