Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most bejövök neki vagy mit akar?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban van barátja de mindig engem néz ha rá nézek akkor meg mosolyog.Sokszor oda is jön hozzám hogy miujság meg stb.. de nem tudom hogy kezelni mert én össze szeretnék vele jönni de van pasija.Fogalmam sincs hogy mit akar 17/f2012. szept. 13. 13:21
1/4 anonim válasza:
Barátkozz vele, aztán kiderül. Sok sikert! :)
2/4 anonim válasza:
'én is szeretek veled beszélgetni, csak egy kicsit összezavartál, mert neked van pasid, én meg nem haverkodni akarok egy ilyen lánnyal, mint te vagy, szóval áruld már el, mit is szeretnél tőlem pontosan?'
amúgy ha összejönnétek, lehet fogsz még benne csalódni
4/4 anonim válasza:
inkább várd meg míg összemennek. Vagy kérdezd meg, hogy miért nem boldog a párkapcsolatában, onnan már előrébb leszel. De ne azt kérdezd, hogy boldog-e, hanem, hogy miért nem boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!