Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme, , átlagos"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme, , átlagos" férfiként nőzni?

Figyelt kérdés
Átlagos alatt azt értem, akinek nincs adoniszi külseje, és mindent elsöprő szóarzenálja.
2012. szept. 16. 22:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

egy nő nem ér annyit, hogy miatta bánkódj. Dugják föl maguknak a hülyeséget,te meg csináld azt amit szeretnél, de miattuk MONDOM ne bánkódj!!!

a nők viszik sírba férfiakat, de csak azért, mert nekik akarnak megfelelni, nem hinném, hogy követni kellene őket..

2012. szept. 16. 22:46
 12/20 anonim ***** válasza:

éld az életedet

aki meg a tapasztalatlanságod miatt néz le, arra rámondhatod, hogy ez idióta butuska..

2012. szept. 16. 22:47
 13/20 A kérdező kommentje:
De egyedül mégse lehet leélni egy egész életet, így meg kéne felelni akár egy kis részüknek.
2012. szept. 16. 22:48
 14/20 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel a világ minden nője buta, mert senki se jön össze egy tapasztalatlannal.
2012. szept. 16. 22:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki tapasztalatlanként kezdi.Szerintem minden emberhez van egy hozzáillő pár akit ha megtalál akkor az elfogadja úgy ahogy van és nem problémázik azon,hogy még tapasztalatlan.Amelyik nő problémát csinál abból,hogy még nem voltál nővel azzal nem is érdemes tovább építeni a kapcsolatot.Ha feladod akkor soha nem is fogsz párt találni,kezdj valami hobbit,járj el otthonról olyan helyekre ahol emberek közt vagy és lehet ismerkedni és szerintem a többi jön magától akkor amikor nem is számítasz rá.

A gátlásaidat pedig vesd le,ha nekem sikerült neked is fog.Mondjuk nálam az volt a trükk,hogy elszakadt a cérna és nagy ívben lesz*rtam onnantól kezdve mindent és mindenkit.

21/F

2012. szept. 16. 23:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Hidd el, van aki számára nem átlagos, hanem különleges vagy akkor is ha nem rendelkezel adoniszi testtel. S aki mer az nyer!
2012. szept. 17. 00:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Nincs az a béna macska amelyik ne tudna néha egeret fogni! Persze h érdemes! Másként hogy lehetne párod és boldog életed?!
2012. szept. 17. 01:48
 18/20 anonim ***** válasza:

22:49

Na eddig ez volt a legnagyobb hülyeség amit valaha is olvastam.

Ilyen hozzáállással kerüld is el a nőket, mert csak negatív élménybe lesz részed!

2012. szept. 17. 09:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Nincs
2012. szept. 17. 11:02
 20/20 anonim ***** válasza:

A Hajtók Dala nem válasz, de passzol és jó, értékeltem ;-)

Egyébként meg értelme nyilván van (lásd a Saját Boldogságod és a Kielégülés címszavakat), tenni kell érte és nem rohanni olyan nők után, akik fejvadász-cég mintára pasiznak (legyél pályakezdő, aki azt csinálja, amit mondanak, de legyen 5 év tapasztalatod, mindent csinálj tökéletesen és soha ne mondj nemet, de közben ne legyenek igényeid...)

A másik oldal azért az, hogy meg kell tanulni, mi az, amit vár egy nő, amit jogosan vár. Tehát szedd össze magadat külső tekintetében minimálisan (ne csorogjon a múltheti fülzsír a körmöd alól), ne legyél gyerekes (ne bámulj rajongva minden szép lány jó távolról, aki egyszer elment melletted) és tudd, hogy mit akarsz.

Egyébként a legrondább tahókba is képesek beleszeretni szép és értelmes lányok, úgyhogy egy normális pasinak mindig van esélye. Csak tegyél róla, hogy észre vehessék, hogy van egy normális lehetőség is

2012. nov. 8. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!