Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miétz van az hogy egy csúnya vagy átlagos lányt likeolnak facen vagy 30-10an míg egy szépet van hogy 20an max?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 19:03
1/13 anonim válasza:
ennek a kérdésnek így magában semi értelme. logikátlan h többen lájkolnák a csúnyákat P.P
2/13 anonim válasza:
mert a csúnya lány esetleg kedves és van sok barátja pl.
amúgy meg elég szánalmas a like-okat számolgatni..
inkább társaságban éljenek ne az interneten.
5/13 anonim válasza:
Féltékeny lettél a csúnyákra? :D
6/13 A kérdező kommentje:
Igen.mármint pl van egy lány aki csúnya fejre meg testre se 100as és kirak egy csúmya képet már 40like kommentek hada h milyen szép vagy.aztán van pl egy szép lány usmerősöm nem is egy nekik pár like és 0 hú de szép v...ez miért van?
2012. szept. 12. 19:13
7/13 Fülünyúl válasza:
Ez mondjuk valóban érdekes, hogy a kevésbé szép lányok több elismerést, bókot kapnak. Én sem egy csúnya lány vagyok, de gyakorlatilag mindig csak kritikát kapok, hogy mi nem jó rajtam. Ellenben több más, elég csúnyácska vagy kövér ismerősöm, barátnőm meg több tucat ajnározást, bókot stb. Nem értem.
8/13 anonim válasza:
Hát akiket én látok és tényleg szépek azoknak 80-100 van, rondákat nem szoktak, max ha mellmutogatás megy.:D Akinek tényleg jó képei vannak azoknak sok is szokott lenni a lájk, kivéve ha valamiért nagyon társadalmi 0 az illető.
10/13 anonim válasza:
Azért mert a szépség relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!