Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Előbb az embert lássák meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Előbb az embert lássák meg bennem, csak azután a nőt. " Szerintetek helyesen látom a dolgokat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen irritál, ha azt érzem, hogy csak azért jön oda hozzám egy férfi, mert akar tőlem "valamit". Ha először csak a nőt látja bennem, tehát kapcsolatot akar vagy csak szexet, vagyis be akar cserkészni.

Arra vágyom, hogy az egyéniségemre legyenek kíváncsiak, hogy milyen vagyok legbelül. Nálam másképp nem működik egy kapcsolat, csak úgy, ha már megismertem a férfit és valóban közel állunk egymáshoz. Tehát nálam barátságból lesz szerelem. Másképp nálam ez nem működik.

Egyszerűen irtózom attól, ha valaki kétszer beszél velem, aztán már randizni hív és megérzem rajta, hogy ő már többet akar.

Ez annyira idegen tőlem. Először én az emberi mivoltára vagyok kíváncsi és ezt elvárom a másiktól is.

Szóval én csak azzal tudok összejönni, aki már elég közel áll hozzám.

2012. szept. 16. 22:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
55%

Sajna a legtöbb lány, aki felé így közeledik az ember az barát is marad. Ha én valakibe " az embert látom először" akkor az bennem jó eséllyel sose látja meg a férfit. Bár ez a tizenévesekre igaz. Talán 20 felett mása helyzet. Vagy te vagy a kivétel... szóval minden tisztelet neked! :)

18/F

2012. szept. 17. 04:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!