Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Előbb az embert lássák meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Előbb az embert lássák meg bennem, csak azután a nőt. " Szerintetek helyesen látom a dolgokat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen irritál, ha azt érzem, hogy csak azért jön oda hozzám egy férfi, mert akar tőlem "valamit". Ha először csak a nőt látja bennem, tehát kapcsolatot akar vagy csak szexet, vagyis be akar cserkészni.

Arra vágyom, hogy az egyéniségemre legyenek kíváncsiak, hogy milyen vagyok legbelül. Nálam másképp nem működik egy kapcsolat, csak úgy, ha már megismertem a férfit és valóban közel állunk egymáshoz. Tehát nálam barátságból lesz szerelem. Másképp nálam ez nem működik.

Egyszerűen irtózom attól, ha valaki kétszer beszél velem, aztán már randizni hív és megérzem rajta, hogy ő már többet akar.

Ez annyira idegen tőlem. Először én az emberi mivoltára vagyok kíváncsi és ezt elvárom a másiktól is.

Szóval én csak azzal tudok összejönni, aki már elég közel áll hozzám.

2012. szept. 16. 22:12
1 2 3
 11/21 ASOT ***** válasza:
38%

óóó már megint. (fenébe h nincs elmentve :))

Na akkor tisztázzuk! (Ha nem neten történik a dolog)

Normális ismerkedés hogy zajlik?

Vagyük azt van egy lány és egy fiú, a fiú meglátja a lányt mondjuk a pultnál ücsörögve, 1 pillanat alatt eldől h tetszik e neki.

Ha lehet akkor felveszi vele a szemkontaktust h vajon a nőt is érdekli e valamennyire. Ha úgy látja h igen akkor odamegy hozzá, megszólítja köszön esetleg meghívja valamire.

DE! Eddig a pontig mind a 2 fél csak a külső alapján tud ítélkezni, ilyenkor amit lehet azt levonják a külsőből h kb milyen lehet.

Ami sokszor téves is lehet!

ÉS miután leültek és elkezdtek beszélgetni, ilyenkor derül csak ki hogy mit rejt a külső.

- Ez után, kiderülhet h a pasit mennyire érdekli a nő próbálja rádumálni egy éjszakára szexre, avagy meg akarja komolyan ismerni.

Ha a nő rábolint h okés menjünk akkro azaz ő baja.

De ha a pasi többet akar, akkor másnap vagy amikor csak lehet találkozik a nővel és elvileg ismerkednek.

A probléma néha az, hogy a kérdésből adódóan jelenleg a nő túl hamar megnyílik kitárja az életét egy nyitott könyv lesz a pasinak ezért a pasinak kicsievel könnyebb dolga lesz.

És képes a szavaival elkápráztatni a nőt.

És elgondolkodik, hogy vajon mit ér meg neki ez a nő, ha a nőnek esze van akkor az első szexuális közeledést elutasítja, hacsak! a nő nem akar szexelni vele :)

Ha meg akarja tudni mennyire kitartó a pasi akkor elsőre elutasítja, és kiderül hogy akar e többet avagy sem.

Ha akar, akkor még keresni fogja őt.

És talán ami még ebben az esetedben vagy hasonlóban hiba lehet azaz, hogy kevés időt hagynak az ismerkedés fázisba, hamar bele a kellső közepébe még mielőtt kiismerné a pasit.

2012. szept. 16. 22:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Engem nem irritál, mert még egy lány sem próbálkozott nálam, és én sem egy lánynál sem, szóval én sem irritáltam még senkit.:D

Bárcsak engem is irritálnának már...:/

27/f

2012. szept. 16. 22:34
 13/21 Hole Hunter ***** válasza:
Addig örülj, míg a NŐT látják benned...pár év múlva már csak az ember fog számítani...majd rádübörögsz.
2012. szept. 16. 22:36
 14/21 A kérdező kommentje:

Nekem az tényleg édes kevés egy kapcsolathoz, hogy jól néz ki a pasi.

Ha megszólal, és üvölt belőle a butaság vagy a rosszindulat, az a legszebb külső varázsát is meg tudja törni. Vagy ha egészen másképp látja a világot, mint én, na abból sem lesz semmi...

Persze fontos a külső is...

Amúgy meg nincs akkora szexuális étvágyam, hogy minden jöttmenttel lefeküdjek. :D Amúgy is félnék a nemi betegségektől. Meg van jobb dolgom is.

2012. szept. 16. 22:37
 15/21 anonim ***** válasza:
51%

Másként látod a dolgokat,természetesen az szinpatikus aki hasonlóan vélekedik,ez így szokott lenni.

Szerintem igenis sok férfi nézi a belsőt,a kérdés az hogy mennyire titkolja a felszínen.

2012. szept. 16. 22:49
 16/21 anonim ***** válasza:
51%

Komoly csajszi lehetsz ha így gondolkodsz,és ezt komolyan mondom és én is hasonlo gondolkodású vagyok...

hát figyelj,nehéz lesz megtalálni azt az embert aki hozzád illik,de akié leszel Ő majd szerintem összerakhatja a két kezét.....hány éves is vagy?

2012. szept. 16. 22:50
 17/21 anonim ***** válasza:
51%
Nincs azzal semmi baj, ha valaki vonzódik hozzád ÉS kíváncsi a személyiségedre. A radizgatás pedig jó arra, hogy megismerjétek egymást.
2012. szept. 16. 22:59
 18/21 A kérdező kommentje:

Akkor mondjuk úgy, hogy pusztán azért senkihez sem megyek oda, mert jól néz ki és férfiként vonzó.

Ha látok egy ilyet, akkor magamban megjegyzem, hogy "hmm nem rossz", de semmi több.

Ismerkedni, barátkozni pedig az érdeklődési köreimben szoktam.

20/L vagyok.

2012. szept. 16. 23:03
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
Én teljesen egyetértek veled! És ezért nem úgy kell ismerkedni, hogy jön két idegen ember és akkor "szia, tetszel járunk?" Szerintem sokkal normálisabb olyan helyeken párt keresni ahol már ismered az embereket régóta. Baráti társaság stb. Nem azt mondom, hogy idegenekkel tilos, de nem is az a fő hely. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen ismerkedéseknél oda a spontaneitás mert az első perctől tudod, hogy mit akar és csak azon kattog az agyad, hogy igent vagy nemet fogsz neki mondani.
2012. szept. 16. 23:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Az egyéniséged akkor érdekelne ha a külsőd a kisugárzásod (a belsőd demója) rendben van. Bár a gondolkozásod most nem ezt mondja nekem.

A külső azonnal látszik, míg a belsőd, az egyéniséged tán csak hetek múltán!

Ha téged hidegen hagy a másik amíg nem ismered az egy illúzió! Majd lesz olyan akinél egyből összeomlik ez az elképzelésed, és egyből elkezdesz mélyen és romantikával eltelve gondolkodni!

Kell a szikra, ha az nincs akkor a barátságból szerelem nem hiszem hogy igazán jó és megfelelő lesz!!!

27F

2012. szept. 17. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!