Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nem bírják az "utódaikat"?
Figyelt kérdés
ugyértem, miután mondjuk szakít egy pasi a barátnőjével, vagy közös megegyezéssel szakítanak, miért néz nagyon fagyosan a csaj új pasijára?2009. júl. 31. 13:33
1/3 anonim válasza:
Én nem nézek fagyosan. Aki olyan hülye, hogy jó neki az, aki nekem nem volt jó... egészségére. :)
2/3 anonim válasza:
Ez nem nem-függő, az én volt barátnőm sem bírja az utódját, pedig nálunk elvileg Ő szakított, nem is én. Aztán meg szóba sem állnak, néha nem is köszön, amikor találkozunk. (Mármint mindhárman.)
Amúgy igazad van, én sem "bírom" túlzottan az új pasiját. De hát miért is kellene? Nem nekem kell, hogy tetsszen, hanem neki. Nekem csak egy lehetséges konkurencia. Ennyi. :oD
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...
sztem amugy a büszkeség van a dologban :)
2009. júl. 31. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!