Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebbek miért nem bírják megérteni, hogy a mostani fiatalok világa merőben más, mint amit ők elképzelnek?
Több középkorú ismerősöm is van, akikkel rendszeresen szoktam beszélgetni.Mindegyik kérdezgeti, hogy : "és hogy állsz a lányokkal?" Aztán amikor elmondom nekik, hogy sehogy,akkor mindegyikük néz egy nagyot.
Egyszerűen nem bírják felfogni, hogy ami régen értékes volt, az ma semmit nem ér és ami régen elítélendőnek számított, az ma a menő.Elmondtam én már nekik százszor ezeket a dolgokat, de egyszerűen lepereg róluk, mint borsó a falról. Az a legfurcsább az egészben, hogy mind értelmes emberek és mivel én is az vagyok, remekül el tudunk beszélgetni, de ebben a dologban valahogy totál analfabéták. Szerintetek miért van ez?
Jó, nagyon szívesen írok példákat!
A nők a nehezebb esetek, én úgy vettem észre!
"De Tamás! Hát olyan jóképű fiú vagy, miért nem jössz össze valamelyik kislánnyal?!Okos is vagy, jó veled beszélgetni, mi a baj?"
Abból indulnak ki, hogy aki nekik szimpatikus, az egészen biztosan a fiatalabb lányoknál is sikeres. Mondtam már nekik, hogy "De Juliska néni, tessék már megérteni, hogy ez nem számít semmit!" De nem sok sikerrel.Volt már olyan is, aki a saját lányunokájáról kérdezett, hogy miért nem udvarolok neki? De ő azt nem tudja, hogy a nappal szende kis aranyos "kislány" már legalább egy tucat férfival volt együtt és bár amikor őelőtte beszélgetünk, minden happy, de egyébként szóba sem jöhetek, mint pasijelölt.
A fiatalabbak már valamivel jobban képben vannak, ő azt javasolják, hogy legyek bátrabb, kezdeméyezzek többet, de igazából ezzel csak a pofáraeséseim számát szoktam gyarapítani. Csináltam már párszor olyan napot, amikor minden egyes lánynál, aki tetszett valamelyest, bepróbálkoztam, de eredmény max. annyi lett, hogy elhajtottak, vagy rosszabbik esetben elapadt a pénztárcám. Egyébként ezek főleg fesztiválok (városi kultúrális fesztivál, amikor rengetegen vannak a belvárosban) idején történtek, akkor nyitottabbak az emberek, mint hétköznaponként.
A férfiak mindig a "hátbaveregetős" stílussal jönnek. :)
Jólesik, hogy így bíznak bennem, de annál rosszabbul, hogy mindig csalódást okozok nekik."Hát fiam, embereld már meg magadat, aztán csapjál rá valamelyiknek a seggére, mindegy melyik az, hidd el, tetszeni fog neki! Én is így csináltam,meglátod, mindegyik azt akarja, csak kéreti magát! Stramm fiú vagy te, lehet pofoncsap először, de utána azt csinálsz vele, amit akarsz!"
Hirtelen ezek jutottak az eszembe!
Hát figyelj....én elég "maradi" gondolkodású vagyok néhány téren. Osztom a véleményed, miszerint mások az igények. Épp ezért nekem sincs senkim, mert nem olyan lány vagyok, aki a mai srácoknak kellene. Szóval fel a fejjel:)
(De én szeretem azokat,akik nem tömegemberek:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!